Çekemeyenlere inat Nusret reyizin sonuna kadar arkasındayızAdamın sapık oldunu ispatladılar ayoll
şuankı videoya bakın yenisi geldi
Çekemeyenlere inat Nusret reyizin sonuna kadar arkasındayızAdamın sapık oldunu ispatladılar ayoll
şuankı videoya bakın yenisi geldi
yalnız o gül olayını anlamadım bende yanı ilk kez izledim az önce et kesmeyle o ne alaka gerçekten @EFE UYSALÇekemeyenlere inat Nusret reyizin sonuna kadar arkasındayız
Biz kaldırırsak korkarlar
İnşallah önümüzdeki sezon kaldırırızBiz kaldırırsak korkarlar
Aga dün ki bölüm de Nusret diyalogları efsaneydi. Onları izle. Belki de Beyaz Futbol tarihinin en efsane anları Dİnşallah önümüzdeki sezon kaldırırız
Çekemiyor pis FenerliAhmet Çakar; "beşiktaş kutlamalara Yusuf Namoğlu'nu çağırsın."
AHAHAHAHAHA
Ay ben bu progamı arada izlerim ve buraları izlemediğime pişman oldum25.00'den itibaren izleyin Ahmet Çakar, Nusret'i doğruyor
@Since2011 @Doğu
Nusretin görüntüleri youtube ekibi kesmiş ama
Sen bana uğursuz mu demek istedin şimdi anlamadım Tam tersi de olabilir, sonuçta benle konuştuktan sonra gündem oldu adamAy ben bu progamı arada izlerim ve buraları izlemediğime pişman oldum
Koptum konuşmalara Şakami ciddimi bunlar? Resmen adamı yerin dibine sokmuşlar
@Bully senin Nusretle karşılastığın zamana denk gelmesine ne diyorsun ?
Yuh konuyu nereye bağladi. aklimin ucundan bile geçmedi uğursuzluk kismi :SSen bana uğursuz mu demek istedin şimdi anlamadım Tam tersi de olabilir, sonuçta benle konuştuktan sonra gündem oldu adam
Bağlamak istediğim yere bağladım 😛 İyi öyle düşünmemene sevindimYuh konuyu nereye bağladi. aklimin ucundan bile geçmedi uğursuzluk kismi :S
sadece acaba soğudunmu adamdan diye yazdim ben hep yanlis anla sen gicik
Ne sapık bir adamsın ulan. Adam etin şeyini okşayıp töbe töbe açtırma şimdi benim ağzımı.Bağlamak istediğim yere bağladım 😛 İyi öyle düşünmemene sevindim
Nusret reyizden soğunur mu hiç, zaten yukardaki yorumlarımı okuduysan sonuna kadar savundum onu
Ahmet Çakar da onun üzerinden prim yapıp, reyting olsun diye sallamış işte ona, programdan sonra arayıp özür dilemiştir
yok okumadim yazilariniBağlamak istediğim yere bağladım 😛 İyi öyle düşünmemene sevindim
Nusret reyizden soğunur mu hiç, zaten yukardaki yorumlarımı okuduysan sonuna kadar savundum onu
Ahmet Çakar da onun üzerinden prim yapıp, reyting olsun diye sallamış işte ona, programdan sonra arayıp özür dilemiştir