Geda nin kardeşi niye kahinde bulunuyo kendisi nerdeymiş 😀Gedanin kardesi Bjk sampi dediAhmet Çakar Gs alamazsa yandın
![]()
Trump tahmininde yanılmadığı için demokratlar tarafından katledilmiş agaGeda nin kardeşi niye kahinde bulunuyo kendisi nerdeymiş 😀
Isyan ciktiya lesi bulunmus nehirdeGeda nin kardeşi niye kahinde bulunuyo kendisi nerdeymiş 😀
Trump tahmininde yanılmadığı için demokratlar tarafından katledilmiş aga![]()
Cidden mi yazık hayvana Trump a da teesüfler koruyamamış mı hayvancazıIsyan ciktiya lesi bulunmus nehirde![]()
Senin derbi tahminin nedir aga ?Cidden mi yazık hayvana Trump a da teesüfler koruyamamış mı hayvancazı![]()
Benim derbi tahminim yok aga herşey olabilirSenin derbi tahminin nedir aga ?![]()
Lens ve Topal oynasaydı zerre umudum yoktu ama bir ihtimal var. Yine de kendimi beklentiye sokup üzülmek istemiyorumBenim derbi tahminim yok aga herşey olabilir
Bunlarda Kerimcana taktıROK'tan Kerimcan taklidi.![]()
Tipinde hayir yok dimi abiErtem Şener kadroda olmasaydı keşke. Neresi komik bunun da rol vermişler.![]()
Sanmıyorum bizi yanıltacağını, çok itici. Ayrıca Sinan'la içimizdeki İrlandalı bunlar.Tipinde hayir yok dimi abi![]()
Belki bizi yaniltir
![]()
Anlattıgı Beşiktaş maçlarını nasıl unutursun abi ErteminSanmıyorum bizi yanıltacağını, çok itici. Ayrıca Sinan'la içimizdeki İrlandalı bunlar.