Geda nin kardeşi niye kahinde bulunuyo kendisi nerdeymiş 😀Gedanin kardesi Bjk sampi dedi Ahmet Çakar Gs alamazsa yandın
Trump tahmininde yanılmadığı için demokratlar tarafından katledilmiş agaGeda nin kardeşi niye kahinde bulunuyo kendisi nerdeymiş 😀
Isyan ciktiya lesi bulunmus nehirdeGeda nin kardeşi niye kahinde bulunuyo kendisi nerdeymiş 😀
Trump tahmininde yanılmadığı için demokratlar tarafından katledilmiş aga
Cidden mi yazık hayvana Trump a da teesüfler koruyamamış mı hayvancazıIsyan ciktiya lesi bulunmus nehirde
Senin derbi tahminin nedir aga ?Cidden mi yazık hayvana Trump a da teesüfler koruyamamış mı hayvancazı
Benim derbi tahminim yok aga herşey olabilirSenin derbi tahminin nedir aga ?
Lens ve Topal oynasaydı zerre umudum yoktu ama bir ihtimal var. Yine de kendimi beklentiye sokup üzülmek istemiyorum Bizim beden eğitimi öğretmeni Rintintin amca değişiklikleri hatırlarsa en kötü beraberlik olur diye düşünüyorumBenim derbi tahminim yok aga herşey olabilir
Bunlarda Kerimcana taktıROK'tan Kerimcan taklidi.
Tipinde hayir yok dimi abi Belki bizi yaniltirErtem Şener kadroda olmasaydı keşke. Neresi komik bunun da rol vermişler.
Sanmıyorum bizi yanıltacağını, çok itici. Ayrıca Sinan'la içimizdeki İrlandalı bunlar.Tipinde hayir yok dimi abi Belki bizi yaniltir
Anlattıgı Beşiktaş maçlarını nasıl unutursun abi ErteminSanmıyorum bizi yanıltacağını, çok itici. Ayrıca Sinan'la içimizdeki İrlandalı bunlar.