Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Çok canlı yılan yakalamışlığım var hatta nasıl kızartıp yediğimi @Çiğdem-'e anlattım. :)
Öğğhh abi bir süre konuşmayalım :A Çocukluğumdan beri travmadır bende yılan. Hayvanat bahçelerinde akvaryumlarının bulunduğu yere bile uğramazdım küçükken :)

Oyuncak değil yılan olduğu ortada ama zehirli yılan ısırırdı şu ana kadar zehirli yılan bu kadar sakin kalmaz

Ulan nasıl bir modelsin sen Ahmet Hoca yaa :F Türk Tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük şovmeni çok net. Adam çok sağlam oyuncu bir kere bile sırıtmadı helal olsun :)

Çok canlı yılan yakalamışlığım var hatta nasıl kızartıp yediğimi @Çiğdem-'e anlattım. :)
İlla ısırttiracak kendini yeter da
Aga böyle gülüyoruz ama muazzam oyuncu. Piyasadaki benim diyen oyuncuyu tokatlar oscarlık oynuyor şu an :A
ıyyyy hiç hatırlatma onu @sürgünüm :ppp::ppp::ppp:

@Doğu @Polat Şaşmaz ayy bende korkmaktan daha çok en iğrendiğim şeydir iştahım kapanıyor benim direk gerçekte görmeme gerek yok televizyonda bile görsem 2-3 gün yemek yiyemem iştahım yerine çok zor gelir :F:F:F
ama bu konudakı bahsettiğinize baktım böyle sarı ve renkli yılanlara iğrenmiyorum rengi siyah olanlar tvde bile bakmaya tahalmul edemiyorum uzun süre iştahım olmaz :ppp:

@Maskeli Fedai