Öğğhh abi bir süre konuşmayalım Çocukluğumdan beri travmadır bende yılan. Hayvanat bahçelerinde akvaryumlarının bulunduğu yere bile uğramazdım küçükkenÇok canlı yılan yakalamışlığım var hatta nasıl kızartıp yediğimi @Çiğdem-'e anlattım.
Öğğhh abi bir süre konuşmayalım Çocukluğumdan beri travmadır bende yılan. Hayvanat bahçelerinde akvaryumlarının bulunduğu yere bile uğramazdım küçükkenÇok canlı yılan yakalamışlığım var hatta nasıl kızartıp yediğimi @Çiğdem-'e anlattım.
Ulan aynı benÖğğhh abi bir süre konuşmayalım Çocukluğumdan beri travmadır bende yılan. Hayvanat bahçelerinde akvaryumlarının bulunduğu yere bile uğramazdım küçükken
Adam dedi ya zehirini ne kadar alırsan al fayda etmez diyeOyuncak değil yılan olduğu ortada ama zehirli yılan ısırırdı şu ana kadar zehirli yılan bu kadar sakin kalmaz
Büyük risk ya yılan zehirli olduğunda bildiğin yılan o kadar beklemez tabiki bilmiyoruz belkide zehirli bir yılanAdam dedi ya zehirini ne kadar alırsan al fayda etmez diye
Aynen la bende yılandan korkarımÖğğhh abi bir süre konuşmayalım Çocukluğumdan beri travmadır bende yılan. Hayvanat bahçelerinde akvaryumlarının bulunduğu yere bile uğramazdım küçükken
Çok canlı yılan yakalamışlığım var hatta nasıl kızartıp yediğimi @Çiğdem-'e anlattım.
İlla ısırttiracak kendini yeter da
ıyyyy hiç hatırlatma onu @sürgünümAga böyle gülüyoruz ama muazzam oyuncu. Piyasadaki benim diyen oyuncuyu tokatlar oscarlık oynuyor şu an