Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Son cümle harikulade
Dursun'un ne dediği umrumda değil ne diyorsa tersi çıkar zaten

''Gurur duyulan bir Galatasaray izlettireceğiz'' dediği günden beri 295 gün geçti

Tamamdır
@ABAY_06 bir totem yapıp Galatasaray yener dese olur bu iş. Beşiktaş kimi yener dese tam tersi çıkıyor çünkü.

@ABAY_06 bir totem yapıp Galatasaray yener dese olur bu iş. Beşiktaş kimi yener dese tam tersi çıkıyor çünkü.
Abi sen o gün totem işlerini bana bırak benim konuyu açmam yeterli 😉
2013'de de Galatasaray'ın ŞL maçlarında çilekli cheescake yerdim istisnasız sonuç çeyrek final

Günlerdir 12Numara başta olmak üzere tüm Fenerbahçeliler Galatasaray'dan medet umuyor, bizim Fiko da Galatasaray'a sövüyor. Allam bunları bize sayısıyla mı veriyor bilmiyorum ki? Aklıma geldikçe çıldırcam.

Bu herif 2 sezon önce daha lig bitmeden Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik etmişti. Aziz'den korkuyor Fener hakkında tek olumsuz lafını göremezsin tüm gücü Dursun'a. @Doğu

@sürgünüm rahat ol alıcaz maçı sıkıtıntı stres yapma relax ol.))
Şu forumda Yakamoz'dan sonra en sevdiğim adamsın eğer böyle mesaj yazarsan yüzüne bakmam bir daha.

Siz @EFE UYSAL'la maç bitene kadar Beşiktaş lehine tahminde bulunmayın mümkünse.

Bu bastığı yerden ot bitmeyen EFE, Kapımpaşa maçı önemli değil alırız, ben asıl açılış maçı Bursaspor'u düşünüyorum dedi.

Akhisar maçından önce sana çok zor maç olacak bize ters gelen bir ekip dememe rağmen rahat alırız korkmuyorum dedin.

Valla iki şom ağızlı bitirdiniz bizi.

Rasim Ozan, Leicester ve Beşiktaş'ı tebrik ederim dedi.

Yav bir de 29. şampiyonluk yazmış ne kafası bu?
Bunların şey muhabbeti vardı ya. Tff resmi olarak süper ligi başlatmadan önce bilmem istanbul ligi bilmem şu ligi derken 4. yıldızı çoktan takmışlardı. 5. yıldıza gidiyorlardı.
Sanırım o kafa bu kafa.

Puhahahahahah ulan 59 öncesi 7-0'lık galibiyeti kabul etmiyorlar adamlar kalkmış 29 şampiyonluk diyor
Mabada sürecek akıl yok bunlarda
Fenerli bir arkadaş yorum yazmış en çok o güldürdü beni.

''şöyle şeyler paylaşma Admin sonra biz çekiyoruz ceremesini, hayal dünyasında yaşama''

''şöyle şeyler paylaşma Admin sonra biz çekiyoruz ceremesini, hayal dünyasında yaşama''
Biri de "Halı saha maçlarını da dahil ederseniz 8. Yıldız garanti" yazmış
Ulan Allah akıl fikir versin ben fenerli olsam bunlar yüzünden takımdan soğurdum. Cidden Allah sabır versin

Biri de "Halı saha maçlarını da dahil ederseniz 8. Yıldız garanti" yazmış
Ulan Allah akıl fikir versin ben fenerli olsam bunlar yüzünden takımdan soğurdum. Cidden Allah sabır versin
Çok değişik kafalar ya. Arkadaş şu futbolu biraz aklınızla takip edin, biraz realist olun.
Taraf tutmanın da bir adabı olur ya.
Gerçekleri kabul edip yoluna devam edersin olur biter.
Şu an Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray'dır, bu bu kadar net bir şey iken neyin tribi bu.

Tırstım valla.
En son Mario Gomez'in gollerini izliyordum bu videoya nerden geldiysem.

Kanka bunlar 4. Yıldızı alamıyor ya kuduruyorlar
İnşallah bu sene de alamayacaklar

(YÜKLENEMEDİ)

Aynen öyle kıskançlık olur da bu kadar olur ya.

Hahahah konu nasıl buraya geldiyse artık.
Bu Youtube hep böyle garip garip yerlere yönlendiriyor.
Bu arada Game of Thrones'u izlemedim daha, bir dünya ispiyon yedim yine. Sosyal medyaya girmesen olmuyor gündüz de dizi izleme alışkanlığım yok napcaz bilmiyorum.

Bu arada Game of Thrones'u izlemedim daha, bir dünya ispiyon yedim yine. Sosyal medyaya girmesen olmuyor gündüz de dizi izleme alışkanlığım yok napcaz bilmiyorum.
Ben gündüz izlememe rağmen bizim manyak bir arkadaş sabahın köründe izleyip yetiştirdi resmen. Elimde kalacaktı az daha.
Ama interneti açmamak lazım onu öğrendim bu konu hakkında.