Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Zaten herkesin asıl isteği o bir taraftan. Ama finali riske atıp kaybedersek mahvoluruz.
Keşke öyle bir mucize olsa.
Bir taraftanda diyorum bjk'yi yenilirsek bunların egosu büyür
.Bizi bu düşüncelere sokan Dursun Özbek'i kınıyorum

Osmanlısporun 2 hafta çok zor maçları var biz Beşiktaşa hayır yapalım o sevap bize döner dolaşır 5.lik ile döner İnşallah

İşte onu göndermemek üzere almamız lazım bu sefer. Kesinlikle ego savaşına girmeyecek ve futbolu komple Fatih hocaya bırakacak bir yönetim olmalı.
Fatih hoca keşke gelse ama ben bu yönetimin hocayı getirebileceğini düşünmüyorum

Güvenemedim şimdi.
Ben her zaman Fatih Terim derim. İnşallah İmparator turnuvadan sonra imzalayacaktır. İnanıyorum.
Fatih Terim olayını bi geçin artık. Bunlar boş hayaller. Terim artık Galatasaraya hayatta gelmez. Anca başkan olur.

Fatih hoca keşke gelse ama ben bu yönetimin hocayı getirebileceğini düşünmüyorum
Bu yönetim zaten icraatleriyle ne kadar iş beceremeyen bir yönetim olduğunu gösterdi. Tabi ki de bunlar gittikten sonra yapılmalı ne yapılacaksa.

Fatih Terim olayını bi geçin artık. Bunlar boş hayaller. Terim artık Galatasaraya hayatta gelmez. Anca başkan olur.
Hakan Ünsal boşa söylememiştir bence. Vardır onda bir şeyler. Gelmezse de lige, taraftara uyacak birilerini bulmamız zor. Hakkımızda hayırlısı.

Şimdi ağzımı açmak istemiyorum

Ünal başkan olsadı seneye bizdedi
"Sneijder'i 15 dakikada aldım." diyen koca yürekli (aslında başka bir organlı
) başkandı bee
Ulan Ünal Aysalı sevmeyen kafaları cidden anlamıyorum. Bu adam bize yıldız yağdırmaktan başka ne günah işledi eeeyyy çapsız Dursuncular

Bielsa gelse keşke
.Fatih hoca mı yada Bielsa mı dersen ben kesinlikle Bielsa'nın gelmesini isterim
.Fatih hocayı çok severim ama artık dönecekse başkan olarak gelsin

Ünal'ı ilk 2 sene çok destekledim. Ama o malum ince dönemeçten sonra yaptıklarıyla bir faciaya dönüştü takımla ilişkisi. Dursun zaten konu kilit yani.
Şuan kim gelirse gelsin ondan iyi olacaktır.

Bielsa gelse keşke
.Fatih hoca mı yada Bielsa mı dersen ben kesinlikle Bielsa'nın gelmesini isterim
.Fatih hocayı çok severim ama artık dönecekse başkan olarak gelsin
Bielsa güzel olacaktır tabi. Ama yine her konu aynı yere çıkıyor. İyi bir hoca için bu yönetim gitmeli. Bunların iyi yaptığı hiç bir şey yok.

Ünal'ın gitmesine sevinmiştim şimdi düşünüyorum da hata yapmışım

Ünal'ı ilk 2 sene çok destekledim. Ama o malum ince dönemeçten sonra yaptıklarıyla bir faciaya dönüştü takımla ilişkisi. Dursun zaten konu kilit yani.
Şuan kim gelirse gelsin ondan iyi olacaktır.
Sonraki yaptıkları dediklerin şu anki durumumuzdan bin kat daha iyiydi
Çapsızların eline bakar olduk yazık günah..
Bakalım bu yaz forvet transfer edecekler mi yoksa seneye de Umut Podolski falan devam mı