Ben Favre veya Lucescu olsun istiyorumBu arada bizim hoca Jorge Sampaoli olacak diyorlar![]()
Ben Favre veya Lucescu olsun istiyorumBu arada bizim hoca Jorge Sampaoli olacak diyorlar![]()
Güvenemedim şimdi.Bu arada bizim hoca Jorge Sampaoli olacak diyorlar![]()
Bir taraftanda diyorum bjk'yi yenilirsek bunların egosu büyürZaten herkesin asıl isteği o bir taraftan. Ama finali riske atıp kaybedersek mahvoluruz.Keşke öyle bir mucize olsa.
![]()
Fatih Terim gelmesini isterim ama her geldiğinde, gittikten sonra çöküyoruzGüvenemedim şimdi.Ben her zaman Fatih Terim derim. İnşallah İmparator turnuvadan sonra imzalayacaktır. İnanıyorum.
![]()
Dursun Özbek'i kınamaya bir başlasak sabahlarız zaten. Geçelim başka konuya.Bir taraftanda diyorum bjk'yi yenilirsek bunların egosu büyür.Bizi bu düşüncelere sokan Dursun Özbek'i kınıyorum
![]()
Bende Mourinho diyorum kanka da istemekle olmuyorBen Favre veya Lucescu olsun istiyorum![]()
İşte onu göndermemek üzere almamız lazım bu sefer. Kesinlikle ego savaşına girmeyecek ve futbolu komple Fatih hocaya bırakacak bir yönetim olmalı.Fatih Terim gelmesini isterim ama her geldiğinde, gittikten sonra çöküyoruz![]()
Ben kınamıyorum bizzat Allah belasını versin diyorumBir taraftanda diyorum bjk'yi yenilirsek bunların egosu büyür.Bizi bu düşüncelere sokan Dursun Özbek'i kınıyorum
![]()
HahahahaBen kınamıyorum bizzat Allah belasını versin diyorum![]()
Mourinho çok uzak bir ihtimal değil la aslındaBende Mourinho diyorum kanka da istemekle olmuyor![]()
Fatih hoca keşke gelse ama ben bu yönetimin hocayı getirebileceğini düşünmüyorumİşte onu göndermemek üzere almamız lazım bu sefer. Kesinlikle ego savaşına girmeyecek ve futbolu komple Fatih hocaya bırakacak bir yönetim olmalı.
Fatih Terim olayını bi geçin artık. Bunlar boş hayaller. Terim artık Galatasaraya hayatta gelmez. Anca başkan olur.Güvenemedim şimdi.Ben her zaman Fatih Terim derim. İnşallah İmparator turnuvadan sonra imzalayacaktır. İnanıyorum.
![]()
Şimdi ağzımı açmak istemiyorumBen kınamıyorum bizzat Allah belasını versin diyorum![]()
Ünal başkan olsadı seneye bizdediMourinho çok uzak bir ihtimal değil la aslındaBizim taraftardan çok etkilemişti. Ama bu çapsız yönetim Mou'nun donunu bile alamaz
![]()
Bu yönetim zaten icraatleriyle ne kadar iş beceremeyen bir yönetim olduğunu gösterdi. Tabi ki de bunlar gittikten sonra yapılmalı ne yapılacaksa.Fatih hoca keşke gelse ama ben bu yönetimin hocayı getirebileceğini düşünmüyorum![]()
Hakan Ünsal boşa söylememiştir bence. Vardır onda bir şeyler. Gelmezse de lige, taraftara uyacak birilerini bulmamız zor. Hakkımızda hayırlısı.Fatih Terim olayını bi geçin artık. Bunlar boş hayaller. Terim artık Galatasaraya hayatta gelmez. Anca başkan olur.
"Sneijder'i 15 dakikada aldım." diyen koca yürekli (aslında başka bir organlıŞimdi ağzımı açmak istemiyorum
Ünal başkan olsadı seneye bizdedi![]()
Bielsa gelse keşkeBu yönetim zaten icraatleriyle ne kadar iş beceremeyen bir yönetim olduğunu gösterdi. Tabi ki de bunlar gittikten sonra yapılmalı ne yapılacaksa.
Hakan Ünsal boşa söylememiştir bence. Vardır onda bir şeyler. Gelmezse de lige, taraftara uyacak birilerini bulmamız zor. Hakkımızda hayırlısı.![]()
Ünal'ı ilk 2 sene çok destekledim. Ama o malum ince dönemeçten sonra yaptıklarıyla bir faciaya dönüştü takımla ilişkisi. Dursun zaten konu kilit yani."Sneijder'i 15 dakikada aldım." diyen koca yürekli (aslında başka bir organlı) başkandı bee
Ulan Ünal Aysalı sevmeyen kafaları cidden anlamıyorum. Bu adam bize yıldız yağdırmaktan başka ne günah işledi eeeyyy çapsız Dursuncular
![]()
Bielsa güzel olacaktır tabi. Ama yine her konu aynı yere çıkıyor. İyi bir hoca için bu yönetim gitmeli. Bunların iyi yaptığı hiç bir şey yok.Bielsa gelse keşke.Fatih hoca mı yada Bielsa mı dersen ben kesinlikle Bielsa'nın gelmesini isterim
.Fatih hocayı çok severim ama artık dönecekse başkan olarak gelsin
![]()
Ünal'ın gitmesine sevinmiştim şimdi düşünüyorum da hata yapmışım"Sneijder'i 15 dakikada aldım." diyen koca yürekli (aslında başka bir organlı) başkandı bee
Ulan Ünal Aysalı sevmeyen kafaları cidden anlamıyorum. Bu adam bize yıldız yağdırmaktan başka ne günah işledi eeeyyy çapsız Dursuncular
![]()
Sonraki yaptıkları dediklerin şu anki durumumuzdan bin kat daha iyiydiÜnal'ı ilk 2 sene çok destekledim. Ama o malum ince dönemeçten sonra yaptıklarıyla bir faciaya dönüştü takımla ilişkisi. Dursun zaten konu kilit yani.Şuan kim gelirse gelsin ondan iyi olacaktır.
![]()