Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Bence bu sene tek umut kupa o da imkansız. Bırakalım Beşiktaş kazansın fener sampiyon olmasın da
Çok kötü olur avrupa işini halledemezsek. İyi bir yapılanmaya girsek bile boşa gider. O yüzden muhakkak çekmemiz lazım cezayı. Yerim şampiyonluğu kim olursa olsun. Önemli olan her zaman GALATASARAY'dır.

Çok kötü olur avrupa işini halledemezsek. İyi bir yapılanmaya girsek bile boşa gider. O yüzden muhakkak çekmemiz lazım cezayı. Yerim şampiyonluğu kim olursa olsun. Önemli olan her zaman GALATASARAY'dır.
Berabere biterse daha iyi olur ne şiş yanar ne kebap
Ah ulan arenada feneri yenseydik efsane olacaktı

Berabere biterse daha iyi olur ne şiş yanar ne kebap
Ah ulan arenada feneri yenseydik efsane olacaktı
O iş Fener'den önce çok daha fazla ahlara varır. Ne maçları yenemedik, ne salakça puanlar kaybettik bu sene. Haddi hesabı yok.
Bu seneyi şu halimizle bir şekilde olumlu atlatmanın derdindeyim ya. Şu takım şu cezayı çeksin seneye. Sonra yeni bir yapılanmayla umutlu bir şekilde sadece lige konsantre olmuş bir takım, yine şampiyonluğa oynayacaktır kesinlikle. Ondan sonrasında yine Avrupa'da başarı kovalarız. Tek temennim bu yazın adam gibi geçmesi ve biraz umutlanmak.

Sen inanıyor musun bu yönetim gitmeden başarı ve yeniden yapılanma olabileceğine?
Şahsen benim futbol şubesine zerre inancım kalmadı artık. Basketbol şubesinden biraz şevk alsınlar ruhsuzlar ordusu. Bu seneki bu cefakar taraftarın emeğine yazık. Bari bi halta yarayıp Beşiktaşa yenilsinler de fener şampiyon olmasın

La ben o umutlanma kısmına zaten bu yönetimin şu halinin değiştiğini de koydum. Belki bir yenilenmeyle bu yönetim de iş yapabilir. Futbolu bilen kişilerin kontrolüne bıraksınlar. Haldun Üstünel falan diyorlar, harika olur mesela. Başkan da sadece buraya gelme amacını yapsın, borçları bitirmekle uğraşsın, ortalıkta boş boş da konuşmasın, suratını ne kadar az görürsek o kadar kar.
Ya da toptan bıraksınlar yeni bir yönetim gelsin. Artık hangisi hayırlısı ise o olsun. Bu yazı nasıl geçireceğimiz gerçekten çok önemli. Önümüzdeki 4 5 yıl tamamen buna bağlı.

Kesinlikle katılmıyorum. Yenilemeyle bu iş çözülmez. Bunların kafası büyümeden, küçülen bir Galatasaray yaratıp borçları öyle ödemek. Yani bir nevi intihar. Bunu hiçbir Galatasaray taraftarı kabul edemez. Dursun ve onu çapsız yönetimi (şişmebecer dahil
) gidecekler. Kaçarı yok!

Program bu gece müthişti

Renktaşlar haftasonu kimi tutacaz
@MEnes @Doğu
Yukarıda yazdım ne yapacağımı. Aslolan Galatasaray'dır. Biz avrupaya gidebilecek duruma gelip cezamızı çekmeyeceksek yerim Bjk'nin şampiyonluğunu. Yenelim diyorum.

O zaman gönderelim gitsinler. Çapsız ve basiretsiz olduklarını kabul ediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Gidecekleri yok en azından çözüm üretmek için dedim onları.

Yukarıda yazdım ne yapacağımı. Aslolan Galatasaray'dır. Biz avrupaya gidebilecek duruma gelip cezamızı çekmeyeceksek yerim Bjk'nin şampiyonluğunu. Yenelim diyorum.
Bende bjk'yi yenmesek diyorum ,Fener'i şampiyon yapmasak diyorum, sonra kupada Fener'i yenip uefaya gitsek diyorum
.Çok şey istiyorum ama işte insan hayal kurmadan yapamıyor

Ben çok kararsız kaldım kanka

Bende bjk'yi yenmesek diyorum ,Fener'i şampiyon yapmasak diyorum, sonra kupada Fener'i yenip uefaya gitsek diyorum
.Çok şey istiyorum ama işte insan hayal kurmadan yapamıyor

Ben çok kararsız kaldım kanka
Zaten herkesin asıl isteği o bir taraftan. Ama finali riske atıp kaybedersek mahvoluruz.
Keşke öyle bir mucize olsa.