Polat Şaşmaz
Favori Üye
Muhalefet yalakalarini almayiz zaten bu kanala gitsinler D Kanala FoxaRasim'i hiçbir zaman ciddiye almadım. İktidar yalakalığından kanalda yorum yapıyor futboldan anladığı yok.
Muhalefet yalakalarini almayiz zaten bu kanala gitsinler D Kanala FoxaRasim'i hiçbir zaman ciddiye almadım. İktidar yalakalığından kanalda yorum yapıyor futboldan anladığı yok.
sinan engin i de görüyoduk aga yapmaRasim Ozan'dan ergenvari Galatasaraylılar gibi yorum geldi.
rok yardımcı başrol oyuncuROK bana göre programdaki en bomba isim. Adam trollün kralı. Bu hayatta en iyi yaptığı şey büyük ihtimalle trollük.
rok yardımcı başrol oyuncuROK bana göre programdaki en bomba isim. Adam trollün kralı. Bu hayatta en iyi yaptığı şey büyük ihtimalle trollük.
Aga sen programlari pc de mi bakcanrok yardımcı başrol oyuncu
o programda ahmet çakar yani başrol oyuncu olmazsa kesinlikle tad vermez
rok yardımcı başrol oyuncu
o programda ahmet çakar yani başrol oyuncu olmazsa kesinlikle tad vermez
Ben Sinan Engin'in yorumlarını da sevmiyorum. Ertem Şener'i de sevmem. Programı Ahmet Çakar'ın uzay hikayeleri için izliyorum futbol için izleyen azdır. Zaten kavga gürültüden futboldan bişey anlaşılmıyor.herşeyi siyasete katarsanız hiçbişey yapamazsınız rasim akp li olduğu halde ve gs li olduğu halde ben hiç sevmem mesela ama bazen çok komik oluyo izlerim farketmez kardeşim güzelse izlerim ya banane ne derlerse desinler
sinan engin i de görüyoduk aga yapmarasim futboldan çakmıyo ama orda kesinlikle haklısın eğlenmeye geliyo oraya
Yok artik 😱Biraz baktım çok gürültü yapıyorlar kanalı değiştirdim.
Ahmet Çakar'ı dinlemeyi her zaman sevmişimdir ama fazla dinlemek de sağlığa zararlı.
Alışıyorsun biraz izledikten sonra gürültüye ya o çok sorun değil.Biraz baktım çok gürültü yapıyorlar kanalı değiştirdim.
Ahmet Çakar'ı dinlemeyi her zaman sevmişimdir ama fazla dinlemek de sağlığa zararlı.
yok aga fırından izlemeyi düşünüyorumAga sen programlari pc de mi bakcan
Dvdn varsa Televizyondan izle dicektimyok aga fırından izlemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?