Zaten Bu sihirli annemin eski formatı adı Sihirli sokaklarmış bu garip gelmiş @eskiciNe yapacaklar sokaklarda reyiz
Zaten Bu sihirli annemin eski formatı adı Sihirli sokaklarmış bu garip gelmiş @eskiciNe yapacaklar sokaklarda reyiz
Reyiz vefalıdır ya unutmaz tabi bizi
Ufak rol bile verebilir ama gerçek dizide de öldürüp sonra başka sahnede oynamamızı isterse orası sıkıntı olabilirReyiz vefalıdır ya unutmaz tabi bizi
Reyizin tarzı bu değiştirmez tarzını aynı yapar yineUfak rol bile verebilir ama gerçek dizide de öldürüp sonra başka sahnede oynamamızı isterse orası sıkıntı olabilir
Hhaha ozaman hortlamak sıkıntı olabilirReyizin tarzı bu değiştirmez tarzını aynı yapar yine
O kısımları reyiz halleder ya bizim için sorun olmazHhaha ozaman hortlamak sıkıntı olabilirBizi gerçektede öldürüp sonra sahne yazıyor ve nerede bunlar forumdakı senaryomda oluyordular der
Arka sokaklar seyrediyorum bir şey hallederim Son sahneye nediyorsun @Çiğdem-Hhaha ozaman hortlamak sıkıntı olabilirBizi gerçektede öldürüp sonra sahne yazıyor ve nerede bunlar forumdakı senaryomda oluyordular der
Arka sokaklar seyrediyorum bir şey hallederim Son sahneye nediyorsun @Çiğdem-
Ahretten izin isterO kısımları reyiz halleder ya bizim için sorun olmaz
Diğer taraf ile konuşur dizimde oynatacam izin verin diyeO ne ki
Hee şimdi anladım öyle yazınca tam ayıkamamıştımDiğer taraf ile konuşur dizimde oynatacam izin verin diye
pompy bu yapabilirHee şimdi anladım öyle yazınca tam ayıkamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?