Klasik reyiz senaryoları işteAaa tabi diğer bölüm bir şey olmamış gibi rol yazılıyor
Klasik reyiz senaryoları işteAaa tabi diğer bölüm bir şey olmamış gibi rol yazılıyor
Aaa bana deme ayoll pompy e de o yazıyoraaa ne manyaklığımı gördün be
Eee bir oyuncu kaç para Oyuncuya paramı dayanır 2014 den beridir beni oynatıyor emsala bin kere öldüm @serhattKlasik reyiz senaryoları işte
Reyiz işini biliyor ya keşke herkes onun gibi olsaEee bir oyuncu kaç para Oyuncuya paramı dayanır 2014 den beridir beni oynatıyor emsala bin kere öldüm @serhatt
Her dizi ölen kişiyle yeni senaryo yazıp devam etseReyiz işini biliyor ya keşke herkes onun gibi olsa
Aynen öyle farklı şeyler izlemiş oluruz en azından hep aynı şeyleri izliyoruzHer dizi ölen kişiyle yeni senaryo yazıp devam etse
Seni de oyuncu yaptı ya ben ne diyimEee bir oyuncu kaç para Oyuncuya paramı dayanır 2014 den beridir beni oynatıyor emsala bin kere öldüm @serhatt
Hadi inşallah
Bizim kanallar şu an reyizin dizilerini kaldıramaz
Bizim kanallar şu an reyizin dizilerini kaldıramaz
Yeni Kanal D e verir Rtük korkusuna bir şey de yapamaz bizi bombalar diyeHadi inşallah
jenerike baktınmı @Çiğdem-Yeni Kanal D e verir Rtük korkusuna bir şey de yapamaz bizi bombalar diye
Verirse reyizi orada da izleriz reytingi bizden toplar zaten rahat olsunYeni Kanal D e verir Rtük korkusuna bir şey de yapamaz bizi bombalar diye
Bizim isimlerimizle yapar diziyi zaten @serhattVerirse reyizi orada da izleriz reytingi bizden toplar zaten rahat olsun
Ne yapacaklar sokaklarda reyiz
Biz olmadan olmaz zaten bu iş bizim gibi oyuncuyu nerde bulacakBizim isimlerimizle yapar diziyi zaten @serhatt