Zaten Bu sihirli annemin eski formatı adı Sihirli sokaklarmış bu garip gelmiş @eskiciNe yapacaklar sokaklarda reyiz![]()
Zaten Bu sihirli annemin eski formatı adı Sihirli sokaklarmış bu garip gelmiş @eskiciNe yapacaklar sokaklarda reyiz![]()
Reyiz vefalıdır ya unutmaz tabi bizi
Ufak rol bile verebilir ama gerçek dizide de öldürüp sonra başka sahnede oynamamızı isterse orası sıkıntı olabilirReyiz vefalıdır ya unutmaz tabi bizi![]()
Reyizin tarzı bu değiştirmez tarzını aynı yapar yineUfak rol bile verebilir ama gerçek dizide de öldürüp sonra başka sahnede oynamamızı isterse orası sıkıntı olabilir![]()
![]()
![]()
Hhaha ozaman hortlamak sıkıntı olabilirReyizin tarzı bu değiştirmez tarzını aynı yapar yine![]()
![]()
O kısımları reyiz halleder ya bizim için sorun olmazHhaha ozaman hortlamak sıkıntı olabilirBizi gerçektede öldürüp sonra sahne yazıyor ve nerede bunlar forumdakı senaryomda oluyordular der
![]()
![]()
![]()
Arka sokaklar seyrediyorum bir şey hallederim Son sahneye nediyorsun @Çiğdem-Hhaha ozaman hortlamak sıkıntı olabilirBizi gerçektede öldürüp sonra sahne yazıyor ve nerede bunlar forumdakı senaryomda oluyordular der
![]()
![]()
![]()
Arka sokaklar seyrediyorum bir şey hallederim Son sahneye nediyorsun @Çiğdem-
Ahretten izin isterO kısımları reyiz halleder ya bizim için sorun olmaz![]()
![]()
Diğer taraf ile konuşur dizimde oynatacam izin verin diyeO ne ki![]()
Hee şimdi anladım öyle yazınca tam ayıkamamıştımDiğer taraf ile konuşur dizimde oynatacam izin verin diye![]()
![]()
![]()
pompy bu yapabilirHee şimdi anladım öyle yazınca tam ayıkamamıştım![]()
![]()