Kim ve Jimmy resmen evlendi. Birkaç sezon önce bunun yaşanacağını söyleseler ve bunun yaşanacağını garanti etseler dahi şüpheyle yaklaşırdım buna ancak gelinen noktada bu ikili evlendi. Bunun gerekçesi olarak hukuki açıdan iki karakterin de kafasının rahat etmesi gösterildi ama bu hadise sonrası artık iki normal insan gibi ayrılmaları bence pek mümkün gözükmüyor. Kim'i Breaking Bad'de hiç görmedik, isminin dahi geçtiğini hatırlamıyorum bu yüzden ya ölecek, ya da 'süpürgeci reis' kendisini yok edecek. Karakterin akıbetini gerçekten çok merak ediyorum. Bekleyelim ve görelim... Huell'ın nikah şahidi olması detayı ise güldürdü, böyle evliliğe böyle şahit...
Kartel cephesinde ise işler karıştı, Lalo'yu hapse tıkarak kendisine engel olamayacağını anlayan Mike buna yönelik bir plan yaptı ve Saul'u da kullanarak Lalo'yu içeriden çıkartacak planı yaptı. Bakalım Lalo'yu dışarıda nasıl ortadan kaldıracaklar, büyük merak konusu.
Yalnız mahkeme sahnesine ayrı bir parantez açmak lazım. Jimmy'nin mimiklerinin değişimi, bir Lalo'ya bir de onun mağdur ettiği aileye bakması ve istemese dahi bu işin içine çekildiğini hissettirmesi. Bob Odenkirk ve müthiş oyunculuğuna şapka çıkartmak lazım, adam her bölüm kendisini aşıyor net bir şekilde...