Bugün de yaktık çok şükür...Kim'i canlandıran Rhea Seehorn, final sezonu için "yıkıcı" diyor.
@Dosi, @MEnes, @bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE.
Bugün de yaktık çok şükür...Kim'i canlandıran Rhea Seehorn, final sezonu için "yıkıcı" diyor.
Ne yaşanacak bu sezonda o kadar çok merak ediyorum ki... Hani gerçekten bu kadar merak edilir bir sezon... Rhea Seehorn'un bu yorumu iste bu merak duygusunu katlıyor... Çok az kaldı çok...Kim'i canlandıran Rhea Seehorn, final sezonu için "yıkıcı" diyor.
Breaking Bad izlemek istemiyorum ama bu güzel duruyo
Peki bunu izledin mi?
6. sezon konusuna bakPeki bunu izledin mi?
BB efsane. Beğenmene sevindim
Boşver düzenle sen kulağını da daha sert çekin ben yokken çok değişmiş@12.Adam ‘a ceza vermemiz için mi oraya yönlendirdin?
Görmez olaydım.
Kulağını çeke çeke bir hal olduk. Artık cezaları yiyip duruyor.Boşver düzenle sen kulağını da daha sert çekin ben yokken çok değişmiş
O ppyi değişmeli öncelikleKulağını çeke çeke bir hal olduk. Artık cezaları yiyip duruyor.
Aman dikkat et 3 gün daha sabret puanın silinecek demiştim bir ara, hemen gidip bir cezalık mesaj daha yazmıştı. Banlanmasına çok çok ramak kalmıştı.
Kes la senin yüzündenBoşver düzenle sen kulağını da daha sert çekin ben yokken çok değişmiş
Yooo ne gizlisi
Senin yüzündenmiş.O ppyi değişmeli öncelikle
Böyle değildi bu çocuk neden şimdi forumda açık açık yazıyor anlamadım dhdjdjjd
Neyi açık açık yazıyorum la ?O ppyi değişmeli öncelikle
Böyle değildi bu çocuk neden şimdi forumda açık açık yazıyor anlamadım dhdjdjjd
Lan git Fenerle alakalı bir şey koy o pp ne kızlar koyar böyle pp Allahım yarabbimNeyi açık açık yazıyorum la ?
Öner dedim önermedin fjdkdkdfk
Bir şartla koyarım.Lan git Fenerle alakalı bir şey koy o pp ne kızlar koyar böyle pp Allahım yarabbim
Benim ne suçum var mosi ben forumda bile değilim 3 yıldır siz bozmuşsunuz işteSenin yüzündenmiş.
Biraz çeki düzen ver kendisine
Sensizlik kafasına vurmuş. Adama görüldü atıp cevap vermedikten sonra bu hallere düştüBenim ne suçum var mosi ben forumda bile değilim 3 yıldır siz bozmuşsunuz işte
Aldın mı cevabını @xdragxxSensizlik kafasına vurmuş. Adama görüldü atıp cevap vermedikten sonra bu hallere düştü
Şart falan koşuyor bir de iyice şantajcı olmuş neyse görmezden geleyimSensizlik kafasına vurmuş. Adama görüldü atıp cevap vermedikten sonra bu hallere düştü