Betül Lily Resimleri

Senden de onun konusunu bekliyoruz o zaman

Manken konusu açma konusunda @cevaa, bir numaraydı. Zamanında mankenleri kıyaslama anketi yapmıştık. Gerçi mankenin ötesindeydiler de, neyse.

bir de @legolas9900 var bu işlerin uzmanı

herkes bu işi beceremiyor @Yiğitt in açtığı hilal altınbilek konusuna bakın kızın altı hiç yok hep üste çalışmış lanet codmin
sanki kızın altı görsek çarpılacağız

@Yiğitt in avatarına bir baksana, kendisi boşuna @Çiğdem- in favorilerinden değil
Onun açacağı konudan bize hayır mı gelir

Bir de @S.G.A.T. iyi konular açıyordu, o da gitti askere kaldık böyle yapayalnız

keşke kızların birbiriyle ilgilendiği bir mekanda olsa o zaman bende ordan ayrılmam
)
Yaa işte öyle enpati kurun
@MasacRE-

İşin içinde bir ciddilik payı olarak yapılan bir terbiyesizlik olmadı sürece hiç bir goygoydan yeter ki şaka oldunu bileyim rahatsız olmadım olmamda
Burası zaten panayır gibi amaç eğlenmek işe ciddilik katıp şey etmeye bence gerek yok

Bilmem ne yıldızı konuları bile açardı kral @cevaa
Ahh ahh ne günlerdi be

gördüm zaten yumurta gibi bir oğlan var avatarında

@S.G.A.T. nerde askerlik yapıyor azerbaycandamı türkiyedemi? o kısmı tam çözemedim
azerbaycandaysa onlarda askerlik sanırım 8 yıl sürüyordu
kurtulduk @S.G.A.T. dan

enpati kuruyoruz tabiki ama şimdi kızların kızlarla ilgilendiği yerden kimseye zarar gelmez
ama sen oğlanların oğlanlara salça olduğu yerlerde dolaşıyorsan oralar tehlikeli sular
kesinlikle oralar sana göre değil bir an önce kızların olduğu kısma geç derim