Betül Lily Resimleri

Ben asla aşık olmam, onları kendime aşık ederim. :A
s-1f3c52c7f9837bee956b324155c744700166e303.jpg

Senden de onun konusunu bekliyoruz o zaman :A

Manken konusu açma konusunda @cevaa, bir numaraydı. Zamanında mankenleri kıyaslama anketi yapmıştık. Gerçi mankenin ötesindeydiler de, neyse. :A

bir de @legolas9900 var bu işlerin uzmanı :)
herkes bu işi beceremiyor @Yiğitt in açtığı hilal altınbilek konusuna bakın kızın altı hiç yok hep üste çalışmış lanet codmin:) sanki kızın altı görsek çarpılacağız :)

bir de @legolas9900 var bu işlerin uzmanı :)
herkes bu işi beceremiyor @Yiğitt in açtığı hilal altınbilek konusuna bakın kızın altı hiç yok hep üste çalışmış lanet codmin:) sanki kızın altı görsek çarpılacağız :)
@Yiğitt in avatarına bir baksana, kendisi boşuna @Çiğdem- in favorilerinden değil :A Onun açacağı konudan bize hayır mı gelir :A

Bir de @S.G.A.T. iyi konular açıyordu, o da gitti askere kaldık böyle yapayalnız :T:

keşke kızların birbiriyle ilgilendiği bir mekanda olsa o zaman bende ordan ayrılmam :))
Yaa işte öyle enpati kurun :A :A :A @MasacRE-

İşin içinde bir ciddilik payı olarak yapılan bir terbiyesizlik olmadı sürece hiç bir goygoydan yeter ki şaka oldunu bileyim rahatsız olmadım olmamda :A Burası zaten panayır gibi amaç eğlenmek işe ciddilik katıp şey etmeye bence gerek yok :A :A :A

@Yiğitt in avatarına bir baksana, kendisi boşuna @Çiğdem- in favorilerinden değil :A Onun açacağı konudan bize hayır mı gelir :A

Bir de @S.G.A.T. iyi konular açıyordu, o da gitti askere kaldık böyle yapayalnız :T:
gördüm zaten yumurta gibi bir oğlan var avatarında :)
@S.G.A.T. nerde askerlik yapıyor azerbaycandamı türkiyedemi? o kısmı tam çözemedim :) azerbaycandaysa onlarda askerlik sanırım 8 yıl sürüyordu :) kurtulduk @S.G.A.T. dan :)

Yaa işte öyle enpati kurun :A :A :A @MasacRE-

İşin içinde bir ciddilik payı olarak yapılan bir terbiyesizlik olmadı sürece hiç bir goygoydan yeter ki şaka oldunu bileyim rahatsız olmadım olmamda :A Burası zaten panayır gibi amaç eğlenmek işe ciddilik katıp şey etmeye bence gerek yok :A :A :A
enpati kuruyoruz tabiki ama şimdi kızların kızlarla ilgilendiği yerden kimseye zarar gelmez:) ama sen oğlanların oğlanlara salça olduğu yerlerde dolaşıyorsan oralar tehlikeli sular:) kesinlikle oralar sana göre değil bir an önce kızların olduğu kısma geç derim :)