Anam ne minnoş ve sevimli bir hatundur bu öyle.Bayılırım böyle minyonlara.
![]()
Hasret kalmaz mıyız hiç, ne iyi yaptın da açtın konuyu, gözümüz gönlümüz açıldı.![]()
Senden de onun konusunu bekliyoruz o zaman![]()
Manken konusu açma konusunda @cevaa, bir numaraydı. Zamanında mankenleri kıyaslama anketi yapmıştık. Gerçi mankenin ötesindeydiler de, neyse.![]()
ben demiştim hakkımı yiyorsun diye ben forumun en masumuyum
keşke kızların birbiriyle ilgilendiği bir mekanda olsa o zaman bende ordan ayrılmamBenim açımdan sıkıntı yok erkek mekanındayım ve erkeklerde birbiriyle ilgileniyor benim için bulunmaz yer siz kendi derdinize yanın ayoll![]()
![]()
@destere
@Yiğitt in avatarına bir baksana, kendisi boşuna @Çiğdem- in favorilerinden değilbir de @legolas9900 var bu işlerin uzmanı
herkes bu işi beceremiyor @Yiğitt in açtığı hilal altınbilek konusuna bakın kızın altı hiç yok hep üste çalışmış lanet codminsanki kızın altı görsek çarpılacağız
![]()
Yaa işte öyle enpati kurunkeşke kızların birbiriyle ilgilendiği bir mekanda olsa o zaman bende ordan ayrılmam)
keşke gençleri eğitip öyle teslim etseydin bu işleriYerimizi genclere birakiyoruz![]()
karıştığımız yok ama bize hitap eden konuları bari güzel açsın, yani biz kızın üstü olmasa idare ederiz ama kızın altı olmayınca olmuyor bu iş
gördüm zaten yumurta gibi bir oğlan var avatarında
enpati kuruyoruz tabiki ama şimdi kızların kızlarla ilgilendiği yerden kimseye zarar gelmezYaa işte öyle enpati kurun![]()
![]()
@MasacRE-
İşin içinde bir ciddilik payı olarak yapılan bir terbiyesizlik olmadı sürece hiç bir goygoydan yeter ki şaka oldunu bileyim rahatsız olmadım olmamdaBurası zaten panayır gibi amaç eğlenmek işe ciddilik katıp şey etmeye bence gerek yok
![]()
![]()
![]()
öff ortalık sapık kaynıyor vallaMemişleri çok tatlı![]()