Vazgeç şu iftiralarından artıkHadi sende izle biliyorum izlemek istediğiniO öldü diye diziyi bırakmıstın@MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Vazgeç şu iftiralarından artıkHadi sende izle biliyorum izlemek istediğiniO öldü diye diziyi bırakmıstın@MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
bu diziye gelmesin zaten
Dizi tutturamıyor elbet oda gelmek isterbu diziye gelmesin zaten
Zemheri tutacakDizi tutturamıyor elbet oda gelmek ister
Bırakmışsın 43 ne
Şu yılbaşı arasında yetişmeye çalısAnacım evde işmi bitiyor laptobun başına oturayımyoksa bırakmadım valla
Hadi sende izle biliyorum izlemek istediğiniO öldü diye diziyi bırakmıstın@MEnes @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Cidden mi@MasacRE
Serhat'ı ördek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarınaVazgeç şu iftiralarından artık
Ay ona hala inananların olması gülünçSerhat'ı örnek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarınaSen hala aynı saflıktasın
Ördek al demek istedin galiba elin sürçtüSerhat'ı örnek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarınaSen hala aynı saflıktasın
Ay ona hala inananların olması gülünç
Ördek al demek istedin galiba elin sürçtü
Hhaha zaten öyle yazmış abicimSerhat'ı ördek al biraz. Bak o artık inanmıyor şu cadının yalanlarınaSen hala aynı saflıktasın
O bunak abinle çatlasanız da patlasanız da sizin palavralarınıza inanmıyoruzHhaha zaten öyle yazmış abicimSen yine yakın gözlüksüz bakmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?