DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,156
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Madem bu kadar düzgünsen sen niye izliyorYa siz üçünüz bir araya gelince ne sapık muhabbetler çıkıyor ortaya, ıyyy. Neyse, @xBUGRAx bey dağıtım şirketinin genel başkanı sizsiniz galiba, gönderir misiniz lütfen?
Bütün forum seferber olduk adamın şeyinden bizene sanki.Belki büyümemiş halidir diyorlar ki öyledir zaten de bize ne bundan
Ben durum değerlendirmesi yapacağım, Haydar Dümen gibi.Madem bu kadar düzgünsen sen niye izliyor
Sokak sanatı görünce korkmuştur daha yaşı tutmuyordur malumBütün forum seferber olduk adamın şeyinden bizene sanki.
@sokak sanati daha önce görmüş ama, geçen sayfada gördüm yazmış.
Kendi bastonuyla kıyaslayacak demiyor daBen durum değerlendirmesi yapacağım, Haydar Dümen gibi.
Alışkın herhalde korkmamış yabancıların da görmüş Ben demiyorum valla geçen sayfada kendi dedi.Sokak sanatı görünce korkmuştur daha yaşı tutmuyordur malum
Kendi bastonuyla kıyaslayacak demiyor da
Johny amcasını görmüşse bundan korkmayacaktır zatenAlışkın herhalde korkmamış yabancıların da görmüş Ben demiyorum valla geçen sayfada kendi dedi.
Alışkın herhalde korkmamış yabancıların da görmüş Ben demiyorum valla geçen sayfada kendi dedi.
Siz ikiniz çok komiksiniz. @sokak sanati da yanınıza alın, el ele tutuşun ve Haydar Dümen'e kontrole gidin. Küçük müçük diye o kadar eleştirdiniz, bir de sizinki teste tabi tutulsun.Johny amcasını görmüşse bundan korkmayacaktır zaten
Çok kötü ayrıca bunu gerçekten böyle aratmış olamazsın sanırımhttps://www.google.com.tr/search?q=..._AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=wdO_GocdzNs0DM:
Orlando'nun linki burada. Katy ile üstsüz tatilde yakalanmış. @Harunnn60 görmeden bakın yoksa linki siler pis diktatör
@mrt-06 @denizz19 alın eksik kalmayın birazda sünnetsiz görün
Çok kötü ayrıca bunu gerçekten böyle aratmış olamazsın sanırım
Yani özel olarak orlando bloom şeyi yazmamışsındır bence denk gelmiştir yok sünnetli sünnetsiz fark etmez de işime yaramadığı için gerek duymuyorumSünnetli seviyorsan o ayrı.
Ayrıca nasıl aratacağız
Yani özel olarak orlando bloom şeyi yazmamışsındır bence denk gelmiştir yok sünnetli sünnetsiz fark etmez de işime yaramadığı için gerek duymuyorum
@DarkLegenD @serhatt koşunhttps://www.google.com.tr/search?q=..._AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=wdO_GocdzNs0DM:
Orlando'nun linki burada. Katy ile üstsüz tatilde yakalanmış. @Harunnn60 görmeden bakın yoksa linki siler pis diktatör
@mrt-06 @denizz19 alın eksik kalmayın birazda sünnetsiz görün
Selena deyince bir an Nanana selene sandımHaberlerde çıktı oradan biliyorum yabancı başını takip ettiğim için selenanın memesinden zaynın dönmesine orlandonun penisine kadar hepsini gördüm
Selena deyince bir an Nanana selene sandım
Justin bieberin de her şeyi meydanda fotolardaHaberlerde çıktı oradan biliyorum yabancı başını takip ettiğim için selenanın memesinden zaynın dönmesine orlandonun penisine kadar hepsini gördüm