DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,156
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Madem bu kadar düzgünsen sen niye izliyorYa siz üçünüz bir araya gelince ne sapık muhabbetler çıkıyor ortaya, ıyyy. Neyse, @xBUGRAx bey dağıtım şirketinin genel başkanı sizsiniz galiba, gönderir misiniz lütfen?
Bütün forum seferber olduk adamın şeyinden bizene sanki.Belki büyümemiş halidir diyorlarki öyledir zaten de
bize ne bundan
![]()
Ben durum değerlendirmesi yapacağım, Haydar Dümen gibi.Madem bu kadar düzgünsen sen niye izliyor![]()
Sokak sanatı görünce korkmuştur daha yaşı tutmuyordur malumBütün forum seferber olduk adamın şeyinden bizene sanki.
@sokak sanati daha önce görmüş ama, geçen sayfada gördüm yazmış.![]()
Kendi bastonuyla kıyaslayacak demiyor daBen durum değerlendirmesi yapacağım, Haydar Dümen gibi.
Alışkın herhalde korkmamış yabancıların da görmüşSokak sanatı görünce korkmuştur daha yaşı tutmuyordur malum
Kendi bastonuyla kıyaslayacak demiyor da![]()
Johny amcasını görmüşse bundan korkmayacaktır zatenAlışkın herhalde korkmamış yabancıların da görmüşBen demiyorum valla geçen sayfada kendi dedi.
![]()
Alışkın herhalde korkmamış yabancıların da görmüşBen demiyorum valla geçen sayfada kendi dedi.
![]()
Siz ikiniz çok komiksiniz. @sokak sanati da yanınıza alın, el ele tutuşun ve Haydar Dümen'e kontrole gidin. Küçük müçük diye o kadar eleştirdiniz, bir de sizinki teste tabi tutulsun.Johny amcasını görmüşse bundan korkmayacaktır zaten![]()
Çok kötühttps://www.google.com.tr/search?q=..._AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=wdO_GocdzNs0DM:
Orlando'nun linki burada. Katy ile üstsüz tatilde yakalanmış. @Harunnn60 görmeden bakın yoksa linki siler pis diktatör
@mrt-06 @denizz19 alın eksik kalmayın birazda sünnetsiz görün![]()
Çok kötüayrıca bunu gerçekten böyle aratmış olamazsın sanırım
![]()
Yani özel olarak orlando bloom şeyi yazmamışsındır bence denk gelmiştirSünnetli seviyorsan o ayrı.
Ayrıca nasıl aratacağız![]()
Yani özel olarak orlando bloom şeyi yazmamışsındır bence denk gelmiştiryok sünnetli sünnetsiz fark etmez de işime yaramadığı için gerek duymuyorum
![]()
@DarkLegenD @serhatt koşunhttps://www.google.com.tr/search?q=..._AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=wdO_GocdzNs0DM:
Orlando'nun linki burada. Katy ile üstsüz tatilde yakalanmış. @Harunnn60 görmeden bakın yoksa linki siler pis diktatör
@mrt-06 @denizz19 alın eksik kalmayın birazda sünnetsiz görün![]()
Selena deyince bir an Nanana selene sandımHaberlerde çıktı oradan biliyorum yabancı başını takip ettiğim için selenanın memesinden zaynın dönmesine orlandonun penisine kadar hepsini gördüm![]()
Selena deyince bir an Nanana selene sandım![]()
Justin bieberin de her şeyi meydanda fotolardaHaberlerde çıktı oradan biliyorum yabancı başını takip ettiğim için selenanın memesinden zaynın dönmesine orlandonun penisine kadar hepsini gördüm![]()