Aaa okadar adını andık duyup gelsin işteYönetici olsam gizlice eklerdim işte.
Aaa okadar adını andık duyup gelsin işteYönetici olsam gizlice eklerdim işte.
Aaa niye ilgisini çekmiyormuş.Aaa okadar adını andık duyup gelsin işteGerçi onun ilgisini şuan çekmez konu
Bakacağı şeyleri silmişsin cnm yazımı okuyacakAaa niye ilgisini çekmiyormuş.
O ne cindir hemen Google'den bakar zaten.Bakacağı şeyleri silmişsin cnm yazımı okuyacak
Aaa oyüzden burası ilgisini çekmez diyorum cnm oğlanı başka sitelerde dolaştırıcanO ne cindir hemen Google'den bakar zaten.
Yönetici olsam gizlice eklerdim işte.
Sansürlenmiş fotolar. Ne istiyorlar bunlardan ya, Berk Oktay gibi yakışıklı adama ayıp oluyor.Aaa gerçekten etiket etmemişsin yarın carlasın sanada gör hemde en sevdiği parlaklardan
Kendi konusu oluna sansür uygulamamış ama direkt silmiş.@S.G.A.T. Kendisine sansur uyguluyon diye kızıyordu görüpte utansın ayollKendinede uyguluyorsun hatta direk silmişsin iş ahlakı ayoll
Merak ettim de bulamadım sansürsüz hallerini, herkes onları arıyor galiba.İlk paylaşımları canlı canlı görmüştüm sansürsüz ikinciyi kaçırdım bu hacker yanlış saatlerde paylaşıyor derdi görünmesi değil sanırım.
Merak ettim de bulamadım sansürsüz hallerini, herkes onları arıyor galiba.FOX oyuncuları hep olaylı
Küvetteki fotoyu beğendim ben de.Çok eğlenceli biriymiş striptiz yapıyordu videoda dans ederek.
Siyaset açmadı galiba seni. Yine eski sapık konularına dönüş yapmışsınFotoğrafı kaldırdım o kadar uygunsuz isteyen Posta gazetesinden görebilir.@Çiğdem- @Forumdash @xBUGRAx @xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60 @DarkLegenD @cookies
Sana da ne açsam beğendiremiyorum ya.Siyaset açmadı galiba seni. Yine eski sapık konularına dönüş yapmışsın
Küvetteki fotoyu beğendim ben de.
Bilerek yapıyor olabilir mi bu adam bunları.Çok eğlenceli biriymiş striptiz yapıyordu videoda dans ederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?