Aaa okadar adını andık duyup gelsin işteYönetici olsam gizlice eklerdim işte.![]()
Aaa okadar adını andık duyup gelsin işteYönetici olsam gizlice eklerdim işte.![]()
Aaa niye ilgisini çekmiyormuş.Aaa okadar adını andık duyup gelsin işteGerçi onun ilgisini şuan çekmez konu
![]()
![]()
![]()
Bakacağı şeyleri silmişsin cnm yazımı okuyacakAaa niye ilgisini çekmiyormuş.![]()
O ne cindir hemen Google'den bakar zaten.Bakacağı şeyleri silmişsin cnm yazımı okuyacak![]()
![]()
![]()
Aaa oyüzden burası ilgisini çekmez diyorum cnm oğlanı başka sitelerde dolaştırıcanO ne cindir hemen Google'den bakar zaten.![]()
Yönetici olsam gizlice eklerdim işte.![]()
Sansürlenmiş fotolar. Ne istiyorlar bunlardan ya, Berk Oktay gibi yakışıklı adama ayıp oluyor.Aaa gerçekten etiket etmemişsin yarın carlasın sanada gör hemde en sevdiği parlaklardan
![]()
![]()
![]()
Kendi konusu oluna sansür uygulamamış ama direkt silmiş.@S.G.A.T. Kendisine sansur uyguluyon diye kızıyordu görüpte utansın ayollKendinede uyguluyorsun hatta direk silmişsin iş ahlakı ayoll
![]()
![]()
![]()
Merak ettim de bulamadım sansürsüz hallerini, herkes onları arıyor galiba.İlk paylaşımları canlı canlı görmüştüm sansürsüz ikinciyi kaçırdım bu hacker yanlış saatlerde paylaşıyor derdi görünmesi değil sanırım.![]()
Merak ettim de bulamadım sansürsüz hallerini, herkes onları arıyor galiba.FOX oyuncuları hep olaylı
![]()
Küvetteki fotoyu beğendim ben de.Çok eğlenceli biriymiş striptiz yapıyordu videoda dans ederek.![]()
Siyaset açmadı galiba seni. Yine eski sapık konularına dönüş yapmışsınFotoğrafı kaldırdım o kadar uygunsuz isteyen Posta gazetesinden görebilir.@Çiğdem- @Forumdash @xBUGRAx @xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60 @DarkLegenD @cookies
Sana da ne açsam beğendiremiyorum ya.Siyaset açmadı galiba seni. Yine eski sapık konularına dönüş yapmışsın![]()
Küvetteki fotoyu beğendim ben de.![]()
Bilerek yapıyor olabilir mi bu adam bunları.Çok eğlenceli biriymiş striptiz yapıyordu videoda dans ederek.![]()