@xemrexxx gül demedim hoşşik. Ifsalari at bana. Bekliyorum.Bana diğer ifsalarini da atsana ya da site linkini bulamadım ben. Hadi ama aaa.
@xemrexxx gül demedim hoşşik. Ifsalari at bana. Bekliyorum.Bana diğer ifsalarini da atsana ya da site linkini bulamadım ben. Hadi ama aaa.
kaydetmedim ilk paylaşılanları beğenmemiştim@xemrexxx gül demedim hoşşik. Ifsalari at bana. Bekliyorum.
Bi ara bul sen bilirsin siteleri. Lutfennnnnn.kaydetmedim ilk paylaşılanları beğenmemiştim
Ben en çok Barış istiyorum, anla artık.
Aaa Barış gerçekten süperdi @denizz19 kıskanıyordu adamın vucudunuÖnlü arkalı beklediğimiz gibi çıkmadı @YıldırıM ve @vadikızı bakar buna ama
eyse bu oğlan barış arduç la kankaydi artık ikisinin Rus kızlarla alem yaparken ya da yiğit yağız oğlanlarla takılırkenki görüntülerini bekliyoruz hacker beyden aman gupse olmasın görüntülerde forum bunu kaldırmaz@Çiğdem- @mrt-06 @MasacRE- @kerem @Dosi @Harunnn60 @S.G.A.T. @Aserat
O vücut yağlı çünkü açığa çıksın istiyor kasları
kıskanılmayacak gibi değil ki
Ama çok yakışmışBenim de vücuduma o kadar yağ sürseler normal
Bir ara fotoğrafımı yarışmaya koymuştunuz hatırlatırımAma çok yakışmışSen Pehlivana benzersin yağlanırsan parlaktan daha çok
Spora başlama hevesim var ama kendime görmüyorum
Az toplanmaya ihtiyacın var sporda daha da erirsinSpora başlama hevesim var ama kendime görmüyorum
Kilo alırım spordaAz toplanmaya ihtiyacın var sporda daha da erirsin
Askere giden kilo alır diyorlar orada naptınKilo alırım sporda
Yemekler kötü çıkıyordu oradaAskere giden kilo alır diyorlar orada naptın
Bende düşünüyorum beraber gidelim Deniz'cimKilo alırım sporda
Aşçı yok mu beeYemekler kötü çıkıyordu oradaaskerler yapıyordu çünkü
Benim de vücuduma o kadar yağ sürseler normal
yağlı mağli fanteziler yapıyorlar resmen nimeti alet ediyorlar sapik emellerine hababam Ahmed aman @mrt-06 konuyaAma çok yakışmışSen Pehlivana benzersin yağlanırsan parlaktan daha çok
La yalan mı hangi insanın vücudu öyle terler bildiğin zeytinyağına batırıp çıkarmışlar adamıyağlı mağli fanteziler yapıyorlar resmen nimeti alet ediyorlar sapik emellerine hababam Ahmed aman @mrt-06 konuya
Hesapta sivilde aşçıyım diyen askerler yapıyordu ama mümkünse sivilde de yapmasınlarAşçı yok mu beeSen seçisindir bir de et yemem diyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?