@xemrexxx gül demedim hoşşik. Ifsalari at bana. Bekliyorum.Bana diğer ifsalarini da atsana ya da site linkini bulamadım ben. Hadi ama aaa.![]()
@xemrexxx gül demedim hoşşik. Ifsalari at bana. Bekliyorum.Bana diğer ifsalarini da atsana ya da site linkini bulamadım ben. Hadi ama aaa.![]()
kaydetmedim ilk paylaşılanları beğenmemiştim@xemrexxx gül demedim hoşşik. Ifsalari at bana. Bekliyorum.![]()
Bi ara bul sen bilirsin siteleri. Lutfennnnnn.kaydetmedim ilk paylaşılanları beğenmemiştim![]()
Ben en çok Barış istiyorum, anla artık.![]()
Aaa Barış gerçekten süperdi @denizz19 kıskanıyordu adamın vucudunuÖnlü arkalı beklediğimiz gibi çıkmadı @YıldırıM ve @vadikızı bakar buna ama![]()
eyse bu oğlan barış arduç la kankaydi artık ikisinin Rus kızlarla alem yaparken ya da yiğit yağız oğlanlarla takılırkenki görüntülerini bekliyoruz hacker beyden aman gupse olmasın görüntülerde forum bunu kaldırmaz@Çiğdem- @mrt-06 @MasacRE- @kerem @Dosi @Harunnn60 @S.G.A.T. @Aserat
O vücut yağlı çünkü açığa çıksın istiyor kasları
kıskanılmayacak gibi değil ki
Ama çok yakışmışBenim de vücuduma o kadar yağ sürseler normal![]()
Bir ara fotoğrafımı yarışmaya koymuştunuz hatırlatırımAma çok yakışmışSen Pehlivana benzersin yağlanırsan parlaktan daha çok
![]()
Spora başlama hevesim var ama kendime görmüyorum
Az toplanmaya ihtiyacın var sporda daha da erirsinSpora başlama hevesim var ama kendime görmüyorum![]()
Kilo alırım spordaAz toplanmaya ihtiyacın var sporda daha da erirsin![]()
![]()
![]()
Askere giden kilo alır diyorlar orada naptınKilo alırım sporda![]()
Yemekler kötü çıkıyordu oradaAskere giden kilo alır diyorlar orada naptın![]()
Bende düşünüyorum beraber gidelim Deniz'cimKilo alırım sporda![]()
Aşçı yok mu beeYemekler kötü çıkıyordu oradaaskerler yapıyordu çünkü
![]()
Benim de vücuduma o kadar yağ sürseler normal![]()
yağlı mağli fanteziler yapıyorlar resmen nimeti alet ediyorlar sapik emellerine hababam Ahmed aman @mrt-06 konuyaAma çok yakışmışSen Pehlivana benzersin yağlanırsan parlaktan daha çok
![]()
La yalan mı hangi insanın vücudu öyle terler bildiğin zeytinyağına batırıp çıkarmışlar adamıyağlı mağli fanteziler yapıyorlar resmen nimeti alet ediyorlar sapik emellerine hababam Ahmed aman @mrt-06 konuya![]()
Hesapta sivilde aşçıyım diyen askerler yapıyordu ama mümkünse sivilde de yapmasınlarAşçı yok mu beeSen seçisindir bir de et yemem diyorsundur
![]()