Beren Saat'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu site troll, her şey arapça rakamlar neden arap rakamlarıyla yazılmamış.

Üstte Top10 yazıyor 10'da 10 yani birinci biziz.
Tamam işte 10 en çok okunan oluyor 1 en az
bir yaşıma daha girdim 😱 ahan da sitenin kendisi ayrıca araştırırsanız görürsünüz sitenin haftalık 39 milyon kullanıcısı var ortadoğunun en büyüğü

http://www.sayidaty.net/node/515946...ومراد-بوز-يتفوّقان-على-كيفانش-تاتليتوغ-عربياً

beroş hiç dizi yapmadan zirvede yine

burdan kuru kız elçinede sevgilerimi yoluyorum

İşte gerçek kraliçe. Dublörleri pistten alalım buna Meryem dahil sadece Tuba değil.
Zaten Meryem diziden çıktı Tuba'nin dizisi sezon sonunda biter ve Eylülde gerçek kraliçe meydanlara döner.

Her şey planladığım gibi
)

şair burada ne demek istemiş @Çiğdem- @mrt-06 bir tercüme edin iyice pompyceye benzedi sokak totoşunun mesajları

Dublör admin kimse forumda onun desteklediği de dublör kraliçedır. Bu konuya yorum yazanlardan bahsediyorum.
)
dublör kraliçe kim ki forumdaki dişi varlıklar @Çiğdem- @vadikızı ve @dosimosi hanginiz dublör kraliçesiniz
oh oh maşşllah ne güzel kaynaşıyorsunuz siz öyle ayoll gözlerim yaşardı vlla tüh tüh nazar değmesin @destere ile ben bile okadar anlaşamıyoruz vlla

oh oh maşşllah ne güzel kaynaşıyorsunuz siz öyle ayoll gözlerim yaşardı vlla tüh tüh nazar değmesin @destere ile ben bile okadar anlaşamıyoruz vlla

Kutsal savaşım yön değiştirdi zaten Meryem yedek oyuncu gibi işten çıkartılıp duruyor pek değeri yok o yüzden pek enerjimi harcamaya gerek duymuyorum kendisine ve buna harcayacağım negatif enerjimi başka kenelere yollayarak toplu bir katliam yapacağım artık hakkımızda hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...