Beren Saat'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la aslında sakalı dökse yumurta gibi çocuk noyan :) işte o sakal işi bozuyor zaten sakalı bıyığı döküp cillop gibi bir oğlana dönse senden önce @Çiğdem- kapardı noyanı :)

ben güzel yemek yerim :) yapmayı sevmiyorum :)

@Çiğdem- sen gidebilirsin :) ben bir süre daha bu konudayım :)
ozaman yemeklerin tadına bakarsın o görev verelim sana :A

şimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinella:A
rs_634x952-140402073308-634.NATALIE-DORMER-GQ-JR-4214.jpg
@Çiğdem- hala peşinden koşuyor onun :A

Daha dün sövüyordun ne çabuk değiştin Beren farkı :A

Kadını görünce Türk kızlarından soğudum.s
la aslında sakalı dökse yumurta gibi çocuk noyan :) işte o sakal işi bozuyor zaten sakalı bıyığı döküp cillop gibi bir oğlana dönse senden önce @Çiğdem- kapardı noyanı :)

ben güzel yemek yerim :) yapmayı sevmiyorum :)

@Çiğdem- sen gidebilirsin :) ben bir süre daha bu konudayım :)
YABANCI KADINLARIN KIÇ BAŞ AÇMASINA KANMAYIN AYOLL hiçbir güzellikleri yok normalde dikkat çekip sizin gibi saf türk erkekelrini kandırıyorlar :A :A :A

Yuh bu kadarını beklemezdim neyine güvendinde bu sözleri ettin :F :A

Sana güveniyorum ama çok güvenmek zarar :A
aha bunlar daha da ahlaksız komple açmışlar memelerini :A bunları da kona çikinella abla:bhr:
527270_1283011752484_full.jpg
8988d30c77fde49b8ee6a23eedc02a0a.jpg
açık saçık giyinmeseler hiçbir çekilicikleri olmucak ayoll yabancılarda her şey serbest o konuda ondan faydanalanıyorlar türkiyede bir sınır var yoksa doğru dürüst giyisinler siz bile dönüp bakamzsınız ayoll @destere bile :A :A :A

açık saçık giyinmeseler hiçbir çekilicikleri olmucak ayoll yabancılarda her şey serbest o konuda ondan faydanalanıyorlar türkiyede bir sınır var yoksa doğru dürüst giyisinler siz bile dönüp bakamzsınız ayoll @destere bile :A :A :A
destere bile derken niye öyle manalı manalı cevap verdinki niye biz hepçilmiyiz seçici değilimiyiz hogatha :))

aha bunlar daha da ahlaksız komple açmışlar memelerini :A bunları da kona çikinella abla:bhr:
527270_1283011752484_full.jpg
8988d30c77fde49b8ee6a23eedc02a0a.jpg
jensen daha bir yumurta sanki :)

destere bile derken niye öyle manalı manalı cevap verdinki niye biz hepçilmiyiz seçici değilimiyiz hogatha :))

jensen daha bir yumurta sanki :)
illa şağıcan yani jensenı :A neyse beroş tuba diyorduk @mrt-06 ile @denizz19 a nanik yapayım arabik kullarımızın en büyük dergisi sayidaty her gün en çok okunan 10 haberi koyuyor yan sekmeye bugünkünde Tuba 10. zaten genelde onun haberini okumuyor sayidaty nin günlük 10 milyon okuyucusu :A @sokak sanati totoşu da sevinmesin 2.sıradaki beroş haberi değil toplu bir haber:A neyse zaten kuru kız elçini sattık oralara yakındab eroş Tuba falan kamicek :bhr: @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @Bully @cookies @vadikızı
dvfdgfdgfd.png
fgfgfdgdfgf.png

illa şağıcan yani jensenı :A neyse beroş tuba diyorduk @mrt-06 ile @denizz19 a nanik yapayım arabik kullarımızın en büyük dergisi sayidaty her gün en çok okunan 10 haberi koyuyor yan sekmeye bugünkünde Tuba 10. zaten genelde onun haberini okumuyor sayidaty nin günlük 10 milyon okuyucusu :A @sokak sanati totoşu da sevinmesin 2.sıradaki beroş haberi değil toplu bir haber:A neyse zaten kuru kız elçini sattık oralara yakındab eroş Tuba falan kamicek :bhr: @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @Bully @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 54278 Ekli dosyayı görüntüle 54277
Onlarda en çok okunan son sıradan başlanıyor kimi kandırıyon :A

Ekli dosyayı görüntüle 54278 Ekli dosyayı görüntüle 54277
Bu site troll, her şey arapça rakamlar neden arap rakamlarıyla yazılmamış. :A

Üstte Top10 yazıyor 10'da 10 yani birinci biziz. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...