Beren Saat'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@*Dream* yok tabi totonla ceviz kırarsın artık :) dream olmasada onun yerine ben tubişi savunurum kimseye yem etmem kızı :)
şimdi sen sağdakini savunmuyon soldakini savunucan demek çiğdem kaç tane oklava vurdu sana bugün kafan gitmiş:A
,
upload_2017-3-17_17-10-52.jpeg

Bir yerden vuracak birşeyin olmayınca hemen yurtdışına bağlıyorsun önemli olan Ülkemiz :A
ayol ülkemizdeki şikeli reytingleri kim napsın :A

Beren daha güzel net :A

Suçsuz olduğunu sen mi bileceksin :A

bereni desteklemen harika ama bu desteğin bir noyan severden gelmesi o derece berbat :))

Hhahah bir mesaj yazdım konu savas alanına döndü ayoll kadınların en iyi yaptığı şey ortalığı kaırştırıp kaçmak akşama final sonucuna gelirim kaçıyorum ben :A :A :A
@destere @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL
bende seninle geliyorum pis insanlarla ne işim olur sen nerde ben orda :) hem bunların hepsi sapık konu foka döner birazdan:) benide al götür yanında :)

Hhahah bir mesaj yazdım konu savas alanına döndü ayoll kadınların en iyi yaptığı şey ortalığı kaırştırıp kaçmak akşama final sonucuna gelirim kaçıyorum ben :A :A :A
@destere @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL
Bundan çok zevk alıyorsun galiba sizden korkulur cidden :F :A

bereni desteklemen harika ama bu desteğin bir noyan severden gelmesi o derece berbat :))

bende seninle geliyorum pis insanlarla ne işim olur sen enrde ben orda :) hem bunların hepsi sapık konu foka döner birazdan:) benide al götür yanında :)
Neden berbat Noyanın ne eksiği var aksine artısı çok :A

bende seninle geliyorum pis insanlarla ne işim olur sen nerde ben orda :) hem bunların hepsi sapık konu foka döner birazdan:) benide al götür yanında :)
hhahah gel cnm akşam yemeği yapacaz :A

Bundan çok zevk alıyorsun galiba sizden korkulur cidden :F :A

Neden berbat Noyanın ne eksiği var aksine artısı çok :A
la aslında sakalı dökse yumurta gibi çocuk noyan :) işte o sakal işi bozuyor zaten sakalı bıyığı döküp cillop gibi bir oğlana dönse senden önce @Çiğdem- kapardı noyanı :)

hhahah gel cnm akşam yemeği yapacaz :A
ben güzel yemek yerim :) yapmayı sevmiyorum :)

şimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinella:A
rs_634x952-140402073308-634.NATALIE-DORMER-GQ-JR-4214.jpg

@Çiğdem- sen gidebilirsin :) ben bir süre daha bu konudayım :)

la aslında sakalı dökse yumurta gibi çocuk noyan :) işte o sakal işi bozuyor zaten sakalı bıyığı döküp cillop gibi bir oğlana dönse senden önce @Çiğdem- kapardı noyanı :)
@Çiğdem- hala peşinden koşuyor onun :A
Kalp kalp kalp.:bhr: Dirilişi satanlar utansın.:A
Daha dün sövüyordun ne çabuk değiştin Beren farkı :A
şimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinella:A
rs_634x952-140402073308-634.NATALIE-DORMER-GQ-JR-4214.jpg
Kadını görünce Türk kızlarından soğudum.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...