Aynen artık sadece paraları cukkalamak sana kaldıBen sıradan üye sayılırım bana böyle şeylerle gelmeyin.
Aynen artık sadece paraları cukkalamak sana kaldıBen sıradan üye sayılırım bana böyle şeylerle gelmeyin.
Biz enazından halkın çok sevdiği reytingleriylede kıskançlığa sebep olan dizilere bakıyoruzreytingleri napayım para bana mı geliyor izlenince
deniz maruluyla uğraşmak kolay safoz azıcık ; atacan yılanı biraz zaman alır onu da hallederiz hem ikisi de yönetici çok kaptırmamaları gerek yoksa yakamoz kulumuz gibi 1.5 yıl sürgün yerler
Emre adamımız ya ama gerekirse haddini bildiririz
ayol neticede en büyük totalde 1. biziz 60 ülkede 200 milyon izleyiciyi aştı kösemBiz enazından halkın çok sevdiği reytingleriylede kıskançlığa sebep olan dizilere bakıyoruz
Bir yerden vuracak birşeyin olmayınca hemen yurtdışına bağlıyorsun önemli olan Ülkemizayol neticede en büyük totalde 1. biziz 60 ülkede 200 milyon izleyiciyi aştı kösem
şimdi sen sağdakini savunmuyon soldakini savunucan demek çiğdem kaç tane oklava vurdu sana bugün kafan gitmiş@*Dream* yok tabi totonla ceviz kırarsın artık dream olmasada onun yerine ben tubişi savunurum kimseye yem etmem kızı
ayol ülkemizdeki şikeli reytingleri kim napsınBir yerden vuracak birşeyin olmayınca hemen yurtdışına bağlıyorsun önemli olan Ülkemiz
Şikeli reytingler ise kanıt göster inanalım @Çiğdem-şimdi sen sağdakini savunmuyon soldakini savunucan demek çiğdem kaç tane oklava vurdu sana bugün kafan gitmiş
,Ekli dosyayı görüntüle 54275
ayol ülkemizdeki şikeli reytingleri kim napsın
biri hem güzel hem yetenekli, biri sadece güzel yani ve güzellerede her daim saygımız var illaki yetenek olması gerekmiyorşimdi sen sağdakini savunmuyon soldakini savunucan demek çiğdem kaç tane oklava vurdu sana bugün kafan gitmiş
,Ekli dosyayı görüntüle 54275
ayol ülkemizdeki şikeli reytingleri kim napsın
aha işte agb davası düştü adamlar suçsuz yere gidip tns geldiyse ortada oyun vardır bu büyük oyunu anca biz bozarızŞikeli reytingler ise kanıt göster inanalım @Çiğdem-
Beren daha güzel netbiri hem güzel hem yetenekli, biri sadece güzel yani ve güzellerede her daim saygımız var illaki yetenek olması gerekmiyor
Suçsuz olduğunu sen mi bileceksinaha işte agb davası düştü adamlar suçsuz yere gidip tns geldiyse ortada oyun vardır bu büyük oyunu anca biz bozarız
Beren daha güzel net
Suçsuz olduğunu sen mi bileceksin
bende seninle geliyorum pis insanlarla ne işim olur sen nerde ben orda hem bunların hepsi sapık konu foka döner birazdan benide al götür yanındaHhahah bir mesaj yazdım konu savas alanına döndü ayoll kadınların en iyi yaptığı şey ortalığı kaırştırıp kaçmak akşama final sonucuna gelirim kaçıyorum ben
@destere @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL
Bundan çok zevk alıyorsun galiba sizden korkulur ciddenHhahah bir mesaj yazdım konu savas alanına döndü ayoll kadınların en iyi yaptığı şey ortalığı kaırştırıp kaçmak akşama final sonucuna gelirim kaçıyorum ben
Neden berbat Noyanın ne eksiği var aksine artısı çokbereni desteklemen harika ama bu desteğin bir noyan severden gelmesi o derece berbat )
bende seninle geliyorum pis insanlarla ne işim olur sen enrde ben orda hem bunların hepsi sapık konu foka döner birazdan benide al götür yanında
şimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinellaHhahah bir mesaj yazdım konu savas alanına döndü ayoll kadınların en iyi yaptığı şey ortalığı kaırştırıp kaçmak akşama final sonucuna gelirim kaçıyorum ben
hhahah gel cnm akşam yemeği yapacazbereni desteklemen harika ama bu desteğin bir noyan severden gelmesi o derece berbat )
bende seninle geliyorum pis insanlarla ne işim olur sen nerde ben orda hem bunların hepsi sapık konu foka döner birazdan benide al götür yanında
Beren daha güzel net
Suçsuz olduğunu sen mi bileceksin
la aslında sakalı dökse yumurta gibi çocuk noyan işte o sakal işi bozuyor zaten sakalı bıyığı döküp cillop gibi bir oğlana dönse senden önce @Çiğdem- kapardı noyanıBundan çok zevk alıyorsun galiba sizden korkulur cidden
Neden berbat Noyanın ne eksiği var aksine artısı çok
ben güzel yemek yerim yapmayı sevmiyorumhhahah gel cnm akşam yemeği yapacaz
şimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinella
@Çiğdem- hala peşinden koşuyor onunla aslında sakalı dökse yumurta gibi çocuk noyan işte o sakal işi bozuyor zaten sakalı bıyığı döküp cillop gibi bir oğlana dönse senden önce @Çiğdem- kapardı noyanı
Daha dün sövüyordun ne çabuk değiştin Beren farkıKalp kalp kalp. Dirilişi satanlar utansın.
Kadını görünce Türk kızlarından soğudum.sşimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinella