Beren Saat'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu site troll, her şey arapça rakamlar neden arap rakamlarıyla yazılmamış. :A

Üstte Top10 yazıyor 10'da 10 yani birinci biziz. :A
Tamam işte 10 en çok okunan oluyor 1 en az :A
bir yaşıma daha girdim 😱 ahan da sitenin kendisi ayrıca araştırırsanız görürsünüz sitenin haftalık 39 milyon kullanıcısı var ortadoğunun en büyüğü :A
http://www.sayidaty.net/node/515946...ومراد-بوز-يتفوّقان-على-كيفانش-تاتليتوغ-عربياً

illa şağıcan yani jensenı :A neyse beroş tuba diyorduk @mrt-06 ile @denizz19 a nanik yapayım arabik kullarımızın en büyük dergisi sayidaty her gün en çok okunan 10 haberi koyuyor yan sekmeye bugünkünde Tuba 10. zaten genelde onun haberini okumuyor sayidaty nin günlük 10 milyon okuyucusu :A @sokak sanati totoşu da sevinmesin 2.sıradaki beroş haberi değil toplu bir haber:A neyse zaten kuru kız elçini sattık oralara yakındab eroş Tuba falan kamicek :bhr: @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @Bully @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 54278 Ekli dosyayı görüntüle 54277
beroş hiç dizi yapmadan zirvede yine :)
burdan kuru kız elçinede sevgilerimi yoluyorum :)

illa şağıcan yani jensenı :A neyse beroş tuba diyorduk @mrt-06 ile @denizz19 a nanik yapayım arabik kullarımızın en büyük dergisi sayidaty her gün en çok okunan 10 haberi koyuyor yan sekmeye bugünkünde Tuba 10. zaten genelde onun haberini okumuyor sayidaty nin günlük 10 milyon okuyucusu :A @sokak sanati totoşu da sevinmesin 2.sıradaki beroş haberi değil toplu bir haber:A neyse zaten kuru kız elçini sattık oralara yakındab eroş Tuba falan kamicek :bhr: @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @Bully @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 54278 Ekli dosyayı görüntüle 54277

İşte gerçek kraliçe. Dublörleri pistten alalım buna Meryem dahil sadece Tuba değil.:) Zaten Meryem diziden çıktı Tuba'nin dizisi sezon sonunda biter ve Eylülde gerçek kraliçe meydanlara döner.:)
Her şey planladığım gibi:))

İşte gerçek kraliçe. Dublörleri pistten alalım buna Meryem dahil sadece Tuba değil.:) Zaten Meryem diziden çıktı Tuba'nin dizisi sezon sonunda biter ve Eylülde gerçek kraliçe meydanlara döner.:)
Her şey planladığım gibi:))
şair burada ne demek istemiş @Çiğdem- @mrt-06 bir tercüme edin iyice pompyceye benzedi sokak totoşunun mesajları :A

Dublör admin kimse forumda onun desteklediği de dublör kraliçedır. Bu konuya yorum yazanlardan bahsediyorum.:))
dublör kraliçe kim ki forumdaki dişi varlıklar @Çiğdem- @vadikızı ve @dosimosi hanginiz dublör kraliçesiniz:A
oh oh maşşllah ne güzel kaynaşıyorsunuz siz öyle ayoll gözlerim yaşardı vlla tüh tüh nazar değmesin @destere ile ben bile okadar anlaşamıyoruz vlla :A :A :A

oh oh maşşllah ne güzel kaynaşıyorsunuz siz öyle ayoll gözlerim yaşardı vlla tüh tüh nazar değmesin @destere ile ben bile okadar anlaşamıyoruz vlla :A :A :A

Kutsal savaşım yön değiştirdi zaten Meryem yedek oyuncu gibi işten çıkartılıp duruyor pek değeri yok o yüzden pek enerjimi harcamaya gerek duymuyorum kendisine ve buna harcayacağım negatif enerjimi başka kenelere yollayarak toplu bir katliam yapacağım artık hakkımızda hayırlısı.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...