- Reaksiyon puanı
- 34,502
- Puanı
- 1,061
Daha farklı bir projede olmasını bekliyordum,ama umarım bu dizide tutar hayırlı olsun
Daha farklı bir projede olmasını bekliyordum,ama umarım bu dizide tutar hayırlı olsun
aslında ben konuyu sevdim harika bir anne olur beroştan çocuk oyuncularıda iyi seçmek lazım tabiki , beren e beren gökyıldız gibi bir çocuk muhteşem giderdi neyse onun ayarında bir çocuk oyuncu bulmak şart
şu karadayıda bir velet vardı devamlı ağlayan ağlatmak için yırtınan onun gibi bir çocuk bulmazlar umarım o velet yüzünden diziden bile soğumuştum
o velet olmasında kim olursa olsunAklıma ilk o geldi.Tatlı çocuk aslında her dizisi tutuyor.
Evlat kokusu sene sonuna biterse orada ki sarışın çocukta olabilir.
O açıdan farklı bir rol olur katılıyorum,ama çok daha farklı bir yapımda olabilirdi,Beren oyunculuğu oldukça başarılı,yapımcı diziyi izleyiciye iyi aktarırsa dizi tutacaktır,umarım bu şekilde olurHiç dul bir anneyi oynamadı kendisi bence kendisi için yeterince farklı bir rol.
o velet olmasında kim olursa olsun
aslında biraz araştırsalar kesin sempatik bir çocuk bulurlar mesela öbgz deki osman da çok sevimliydi
tabi osmanın sonraki dizisini demiyormum öbgz deki halini söylüyorum
O açıdan farklı bir rol olur katılıyorum,ama çok daha farklı bir yapımda olabilirdi,Beren oyunculuğu oldukça başarılı,yapımcı diziyi izleyiciye iyi aktarırsa dizi tutacaktır,umarım bu şekilde olur
Yok çok şımarık o. O olmasın o hayat benim yada hayat şarkısında ki kızlar iyi bence.
O 12 yaşına falan geldi çok büyüdü.
Berwn'in tutmayan işi yok zaten. Mutlaka tutar.Özelden bir şey yazdım baktın mı.
BakıyorumYok çok şımarık o. O olmasın o hayat benim yada hayat şarkısında ki kızlar iyi bence.
O 12 yaşına falan geldi çok büyüdü.
Berwn'in tutmayan işi yok zaten. Mutlaka tutar.Özelden bir şey yazdım baktın mı.
Abi Tuba gibi asil bir kadının fanından bu mesajı gördüğüm için seni kınıyorum. .ssBol bol reytingli günler diliyorum, kokulu öpücüklerimi gönderiyorum Beren'ime.
( @Çiğdem- görmesin)
Ar yu siriyusAbi Tuba gibi asil bir kadının fanından bu mesajı gördüğüm için seni kınıyorum. .ss
beroş a laf atanlar çarpılırBu ne la diss ler havada uçusuyor
bak la meryoş burada sana sarılmış gibi sağ alttaki fotodasın üzerinde atlantis yazıyorberoş a laf atanlar çarpılır
meryoşun kızı çok sempatik aslında meryoşun kızı beroşun yeni dizisinde çocuk oyuncu olabilirbak la meryoş burada sana sarılmış gibi sağ alttaki fotodasın üzerinde atlantis yazıyor)) gerçi orta kısımlard bir boşluk var gibi sende @Doğu bir değerlendirsin
Ekli dosyayı görüntüle 54271
Kesin bilgi mi? Bu sefer kaç kişiyle halvete girecek?Beren bu dizide de tecavüze uğrayacakmış duyum aldım
bak la meryoş burada sana sarılmış gibi sağ alttaki fotodasın üzerinde atlantis yazıyor)) gerçi orta kısımlard bir boşluk var gibi sende @Doğu bir değerlendirsin
bak la meryoş burada sana sarılmış gibi sağ alttaki fotodasın üzerinde atlantis yazıyor)) gerçi orta kısımlard bir boşluk var gibi sende @Doğu bir değerlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?