Beren Saat'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bol bol reytingli günler diliyorum, kokulu öpücüklerimi gönderiyorum Beren'ime. :bhr:

( @Çiğdem- görmesin) :F

Daha farklı bir projede olmasını bekliyordum,ama umarım bu dizide tutar hayırlı olsun:)

aslında ben konuyu sevdim harika bir anne olur beroştan çocuk oyuncularıda iyi seçmek lazım tabiki , beren e beren gökyıldız gibi bir çocuk muhteşem giderdi neyse onun ayarında bir çocuk oyuncu bulmak şart :)
şu karadayıda bir velet vardı devamlı ağlayan ağlatmak için yırtınan onun gibi bir çocuk bulmazlar umarım o velet yüzünden diziden bile soğumuştum :)

aslında ben konuyu sevdim harika bir anne olur beroştan çocuk oyuncularıda iyi seçmek lazım tabiki , beren e beren gökyıldız gibi bir çocuk muhteşem giderdi neyse onun ayarında bir çocuk oyuncu bulmak şart :)
şu karadayıda bir velet vardı devamlı ağlayan ağlatmak için yırtınan onun gibi bir çocuk bulmazlar umarım o velet yüzünden diziden bile soğumuştum :)

Aklıma ilk o geldi.:F Tatlı çocuk aslında her dizisi tutuyor.:D
Evlat kokusu sene sonuna biterse orada ki sarışın çocukta olabilir.:X

Aklıma ilk o geldi.:F Tatlı çocuk aslında her dizisi tutuyor.:D
Evlat kokusu sene sonuna biterse orada ki sarışın çocukta olabilir.:X
o velet olmasında kim olursa olsun :)
aslında biraz araştırsalar kesin sempatik bir çocuk bulurlar mesela öbgz deki osman da çok sevimliydi :)

Hiç dul bir anneyi oynamadı kendisi bence kendisi için yeterince farklı bir rol.:D
O açıdan farklı bir rol olur katılıyorum,ama çok daha farklı bir yapımda olabilirdi,Beren oyunculuğu oldukça başarılı,yapımcı diziyi izleyiciye iyi aktarırsa dizi tutacaktır,umarım bu şekilde olur:)

tabi osmanın sonraki dizisini demiyormum öbgz deki halini söylüyorum :)

o velet olmasında kim olursa olsun :)
aslında biraz araştırsalar kesin sempatik bir çocuk bulurlar mesela öbgz deki osman da çok sevimliydi :)

Yok çok şımarık o. O olmasın o hayat benim yada hayat şarkısında ki kızlar iyi bence.:F

tabi osmanın sonraki dizisini demiyormum öbgz deki halini söylüyorum :)

O 12 yaşına falan geldi çok büyüdü.:D

O açıdan farklı bir rol olur katılıyorum,ama çok daha farklı bir yapımda olabilirdi,Beren oyunculuğu oldukça başarılı,yapımcı diziyi izleyiciye iyi aktarırsa dizi tutacaktır,umarım bu şekilde olur:)

Berwn'in tutmayan işi yok zaten. Mutlaka tutar.:X Özelden bir şey yazdım baktın mı. (b)

Yok çok şımarık o. O olmasın o hayat benim yada hayat şarkısında ki kızlar iyi bence.:F

O 12 yaşına falan geldi çok büyüdü.:D

Berwn'in tutmayan işi yok zaten. Mutlaka tutar.:X Özelden bir şey yazdım baktın mı. (b)

sonradan öyle itici oldu hanı bir söz vardı parayı buldu .ötü kalktı derler :) demekki bu laf çocuklar içinde geçerli fazla ilgi bunalttı oğlanı oysa öbgz de ne kadar doğaldı sanki rol yapmıyorduda yaşıyordu rolünü :)

Herkes troll yine tek gerçek duyguları olan samimi olan benim.:)

beroş a laf atanlar çarpılır :)
bak la meryoş burada sana sarılmış gibi sağ alttaki fotodasın üzerinde atlantis yazıyor:))) gerçi orta kısımlard bir boşluk var gibi sende @Doğu bir değerlendirsin:A
C7HgnZOXwAAEUhD.jpg

bak la meryoş burada sana sarılmış gibi sağ alttaki fotodasın üzerinde atlantis yazıyor:))) gerçi orta kısımlard bir boşluk var gibi sende @Doğu bir değerlendirsin:A
Ekli dosyayı görüntüle 54271
meryoşun kızı çok sempatik aslında meryoşun kızı beroşun yeni dizisinde çocuk oyuncu olabilir :)
bu arada ben dizi başlamadan orjinal japon dizisini izlemeyeceğim :) intikam da aynı hatayı yapmıştım :)
http://t24.com.tr/haber/beren-saat-ekranlara-donuyor,394254

Beren bu dizide de tecavüze uğrayacakmış duyum aldım :F
Kesin bilgi mi? Bu sefer kaç kişiyle halvete girecek? :A Veyahut o kişiler arasında @destere var mı? :A

La ayının nesini yorumlayayım ayı işte :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...