Beren Saatin Yükselişi...Birlikte olduğu erkelerin bitişi

ölü adami konuya katmışın allah islah etsn bülent inal ı batıran tubadır kenan zirwede bir isim yönetmen olanı berendn önce daha az duyuyodm

geç kaldın tubacılar ve vadiciler kaçtı :))

son bir beyazsy çırpınıyordu bişeyler savunmak için sanırım o da pes etti :))

bir oyuncunun reytingi başlangınç bölümünde oertaya çıkar genelde. insanlar bir dizi izlemeye karar verirken önce başroöllerine bakar sonra fragmanına balar.. birde kanalına bakar. üçünden biri yada topluca tatmin ederse bakar o diziye . dizinin yükselmesise ondan sonra senaryo oyunculuk ve yönetmene baglıdır

- - - Ekleme - - -

ben kaçar size kolay gelsin :))))
Kurşun Yarasında 2.sezonunda Tek başina oynayan Büen İnalın reytingine bak birde 2.sezonunda Tuba+Bülent İnal'lı Ihlamurlar altındanın reytingine bak...daha da bişey demem zaten...

- - - Ekleme - - -

Adamın istediği verileri önune seriyorum hala tatmin olamıyor yahu...kanaldı fragmandı diyor :F:F

Kurşun Yarasında 2.sezonunda Tek başina oynayan Büen İnalın reytingine bak birde 2.sezonunda Tuba+Bülent İnal'lı Ihlamurlar altındanın reytingine bak...daha da bişey demem zaten...

- - - Ekleme - - -

Adamın istediği verileri önune seriyorum hala tatmin olamıyor yahu...kanaldı fragmandı diyor :F:F

sonunda dayanamadı zaten kaçmayı tercih etti tuba nasıl perşembeyi terkettiyse bazı arkadaşlar konuyu terketti :))

ihl.alt. 2.sezon batma nedeni b.inal dgl özge borakın ölmesyle tubanın rolunun artmasdr

izlemeden sallamak diye buna derim.:)))))) o. boragın rolü zaten 10. bolumden sonra azaltıldı. tuba dizide ilk başta 10 dakika falan olan rolü 35 dakikaya kadar çıktı. zaten gittikçe azalan rolü tamamen bitti o. borakın ilk sezon sonu.. ikinci sezon ıhlamurlar altında özellikle ab de uçuşa geçip sılaya rağmen birinci oldu. totalı hatirlamiyorum ama oda sezon sonuna doğru birinci oldu.

- - - Ekleme - - -

Ben izlememiştim ama bu daha buyuk bi darbe oldu..@beyazsoy reytingi artti diyor?

neyse sen bazıları gibi izledim numarasi yapmıyorsun :))))))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

verilerin yanlış. madem senaryoyu diğer oyuncuları katmadan bütün reytingi kattıyon bülent 7 reytingi var. sen yayınlanan ihlamur altındanın giriş reytingini 4 diye. eğer kedi eti 7 ise bu 3 reyting nerde :)))))))))))))))))

diğer taraftan madem bu adamin 7 reytingi varda berenle olunca hiç bir dizisi tutmamaya başladı. :))))

neyse sen bazıları gibi izledim numarasi yapmıyorsun :))))))

verilerin yanlış. madem senaryoyu diğer oyuncuları katmadan bütün reytingi kattıyon bülent 7 reytingi var. sen yayınlanan ihlamur altındanın giriş reytingini 4 diye. eğer kedi eti 7 ise bu 3 reyting nerde :)))))))))))))))))

diğer taraftan madem bu adamin 7 reytingi varda berenle olunca hiç bir dizisi tutmamaya başladı. :))))

Berdan Mardini mi bi arabeskçi adam vardi "sen bilirsin" :X kurşun yarasını Bülen İnal bununla başrolu paylaşiyordu.Berdan neyine güvendi bilmem başrolden cıktı sonra meydan başrol olarak Bulent'e geçti...Buna göre hesapla işte.Başrol olarak ıhlamurların Tuba+Bülent bunu alıyorsa zaten ben sustum...

Senin ıhlamurlari övme sebebin İntizar'in Ihlamurlarin müziğine şarkı seslendirmesi sanırım..Herkes o şarkıyı dinlerdi ama kimse diziyi izlemezdi :F:F Şarkıyla diziyi bir tutma yahu :F Hırsız Polis'te öyle bir dizi reytingi yok ama şarkısı patladı adamlarin...

ölü adami konuya katmışın allah islah etsn bülent inal ı batıran tubadır kenan zirwede bir isim yönetmen olanı berendn önce daha az duyuyodm

Ölü adamı Beren kendisi kattı...reklam amaçlı kulandı....ben yazsam ne olur yazmasam ne olur....

- - - Ekleme - - -

Tubacılar ve Vadiciler akıllı demkki...her şeyin bir zamanı olduğunu.....buralarda eğlenmenin....uyumanın..çalışmanın bilincendeler demkkiii..Berenciler gibi mecnun değiller....)))))))

Kurşun yarasının oyuncularini hatırlıyorsun inş...ilk sezondan 3-4 bölüm sonrası reytinigi koymusumdur heralde...Eylul ayından koydum gene kabul etmedin...aha 2.seozndan koydum gene kabul etmiyorsun..Bülen İnal Kurşun Yarasında tek başina oynadı 2.sezonunda..Arşivler seni bekler..

Kurşun yarası 2003 yılı bir yapım...ne Tuba nede Beren var adamın hayatında...Berenle beraber olmaya Ihlamurlar Altında dizinin bitmesine 5 ay kala başaldı....ondan sonraki başladığı hiç bir dizisinde başarıyı yakalayamadı...))))))))

- - - Ekleme - - -

sonunda dayanamadı zaten kaçmayı tercih etti tuba nasıl perşembeyi terkettiyse bazı arkadaşlar konuyu terketti :))

Sen kendini böyle kandır..Berencilerin tesellisidir bu....göreceğiz 3 hafta sonra Bereni ve sizleri....Bereni umursamaz ama sizler kahrınızdan ölebilirsiniz....

libe çok zorlama olmuş konun :)))

beren bu erkekleri yumoş yapar:) polatı 4 yıl şamaroğlanına çevirdi polatın şaftı kaydı:)

illa beren hakkındakı konulara polatı sıkıştıracaksın polatı kullanarak bereni parlatma çabalrına hayranım

- - - Ekleme - - -

bu neye benziyor biliyor musun destere cuma günü reytingler açıklandığında sizlerın forumdan kaçışınıza

- - - Ekleme - - -

cuma günü neredeydınız ey berencıler hiç bırınız yoktu hepınız sırra kadem bastınız.tabı haklısınız o reytıngler çok ürkütücüydü

- - - Ekleme - - -

özellıkle cuma sabahları beklerız tabı cesaretınız varsa

şu beren saat konularıda kabak tadı vermeye başladı artık....o kadar çok konu açıyonuzki hangisine hangi yorumu yaptığımı karıştırıyorum.....:sneakiness:

Ölü adamı Beren kendisi kattı...reklam amaçlı kulandı....ben yazsam ne olur yazmasam ne olur....

- - - Ekleme - - -

Tubacılar ve Vadiciler akıllı demkki...her şeyin bir zamanı olduğunu.....buralarda eğlenmenin....uyumanın..çalışmanın bilincendeler demkkiii..Berenciler gibi mecnun değiller....)))))))

kaçmanın zamanı olduğunu biliyorlar çok zekiler takip ettikleri kahramanları nasıl beren karşısında kaçmayı tercih ediyorsa onlarda sıkışınca kaçıyor :)) böylece karizmalarını korumuş oluyorlar:))

- - - Ekleme - - -

şu beren saat konularıda kabak tadı vermeye başladı artık....o kadar çok konu açıyonuzki hangisine hangi yorumu yaptığımı karıştırıyorum.....:sneakiness:

beren konuları insanı sıkmaz insana hayata tutunma gücü aşılar ruh var berende güzellik ve kalite var :))

polatın karanlık dünyasından kurtulduğun an seni berenin aydınlık dünyasına bekleriz :))

Çok Saçma Bir Konu Seni Tebrik Ederim :D :D

- - - Ekleme - - -

Çok Saçma Bir Konu Seni Tebrik Ederim :D :D

Kenan Doğulu zaten giderek batiyor Beren'in ona bişey yapmasına gerek yok..Bülent İnal Tuba ilede çıkmıştı...Bülent Tuba'nın enkazı...

@beyazsoy Sen bi postunda Tuba ile Beren birbirlerine kusler Bülent İnal 2'siyle çıktı diyede yazmiştin..Sırf Beren'e laf sokmak için bu ayrıntıyı nasıl gözden çıkardın?

Bence Kenan batmıyor. Beren aşkı sayesinde duygusal şarkılar yaptı. "Bal Gibi" çok güzeldi mesela. :)
Sevgilileri beceriksiz ise Beren ne yapsın :D

Efeyle ilgili röpartaj verdı...nasıl Berencisiniz.....)))))))))

Ölü adam denmez...Rahmetlinin adı Efe idi....
berenci olduğumu kim söled:d
ayrıca durup dururken kınşmadı ya beren kedi söylemnese maqgqazinciler kurcalıyıp duracaktı

- - - Ekleme - - -

Efeyle ilgili röpartaj verdı...nasıl Berencisiniz.....)))))))))

Ölü adam denmez...Rahmetlinin adı Efe idi....
berenci olduğumu kim söled:d
ayrıca durup dururken kınşmadı ya beren kedi söylemnese maqgqazinciler kurcalıyıp duracaktı