Beren Saatin Yükselişi...Birlikte olduğu erkelerin bitişi

polat herkesten erkek sinek gibi ezer adamı sinek

beyler polat nerde yakmış yahuu kurtlar hala bir numara .. berenle karşılaştıgında da zaman zaman birinci oluyordeu polat.. ama diğer gerçekten dokunan erkeleri kız kül ediyor. ee ateşli kız nede olsa :)))))))))))))))))))))

4 yıl avuntularını geçinm ben verilerle konuşurum aşkı memnuyu ezdi vadi ne 4 yılı :d fatmagülün de reklamda bile reytingi artıyomuş polat naapsın bu şikeye polat bile müdahale edemedi :D bu ülkede kurtlar vadisini geçebilecek dizi yoktur hiçbir zaman ancak hileyle hurdayla olabilir ve oldu da aksi imkansız

beyler polat nerde yakmış yahuu kurtlar hala bir numara .. berenle karşılaştıgında da zaman zaman birinci. ama diğer gerçekten dokunan erkeleri kız kül ediyor. ee ateşli kız nede olsa :)))))))))))))))))))))

işin ucu polata dokununca anında savunmaya geçtin hayırdır sende bir polat sevgisi depreşti aniden :))

ocakta görecem bereni :d intikammış o fragmnala vadi özetini geçmesi mümkün değil bak özeti geçemez 1.lik için mi yarışacak bide :d 2006 da vadi tekrarıyla eziyodu be hile hurda şike yokken :D

işin ucu polata dokununca anında savunmaya geçtin hayırdır sende bir polat sevgisi depreşti aniden :))

her türk erkeğinin içinde vadi sevgisi vardır 1 numara dizi doğal

- - - Ekleme - - -

olabilir bak zaten bu zamana kadar bekardıda :/

necati şaşmaz herkesten daha erkek herkesten daha adamdır kişiliğine laf söyleyemezsin kurtlar vadisi de bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük en çok izlenen en çok hayranı olan dizisidir ve 10.yılında da açık ara farkla 1.dir

takas 2008 deki şikeci dediği AGB reytinglerini kopyala yapıştır yapmayı kanıt kabul ediyor :))

berenden önce kraldı polat berenden sonra palyaço oldu :))

reyiz adamın erkekliğine niye bukadar gözü kapalı parmak basıyosun bırak o kısmı çokda bizi ilgilendirmez zaten :d

savunma yok sizin bereni kurtarmak adına polatı mazeme yapmanızı egeliyorum :)))) polat ezilmiş kül olmuş durumda değil gerçekler ortada ama diğer erkeler ortalık yok tozla buz olmuşlar. iki durumu nasıl kıyaslarsınız yahuu :)))))

savunma yok sizin bereni kurtarmak adına polatı mazeme yapmanızı egeliyorum :)))) polat ezilmiş kül olmuş durumda değil gerçekler ortada ama diğer erkeler ortalık yok tozla buz olmuşlar. iki durumu nasıl kıyaslarsınız yahuu :)))))

eğelemene gerek yok son 4 yıl beren polatı iğdiş etti eğelemek şöyle dursun :))

savunulacak tarafı olmayan birini savunmak savunanı yıpratır :))

ya şimdi bişey dicem çok komik ama ceza gelebilir :d anlayan anlamıştır belki ceza olmasa söylerdim :D

- - - Ekleme - - -

vadi bereni tekrarlarıyla ezmiş bi dizi ne 4 yılı :d

ya şimdi bişey dicem çok komik ama ceza gelebilir :d anlayan anlamıştır belki ceza olmasa söylerdim :D

- - - Ekleme - - -

vadi bereni tekrarlarıyla ezmiş bi dizi ne 4 yılı :d

beren 25 lerde 20 lerde reyting toplarken yeni bölümü 8 lerde sürünen dizidir vadi :))

berenden sonra gün yüzü gören dizidir vadi :))

beren ömrü hayatında 1 kez 20 gördü o da aşkı memnunun finalinde :d vadi tekrarıyla 15 alırken beren i tekrarıyla eziyodu :d

Konumuz Beren..... Bereni kurtarmak için konuyu kurtlar... Beren savaşına getirmeyin gereçekleri böyle gizleyemezsiniz...))