polat herkesten erkek sinek gibi ezer adamı sinek
o kısmını kabul etmiyorlar sanırım polatı erkekten saymıyorlar))
beyler polat nerde yakmış yahuu kurtlar hala bir numara .. berenle karşılaştıgında da zaman zaman birinci. ama diğer gerçekten dokunan erkeleri kız kül ediyor. ee ateşli kız nede olsa ))))))))))))))))))))
olabilir bak zaten bu zamana kadar bekardıda :/
işin ucu polata dokununca anında savunmaya geçtin hayırdır sende bir polat sevgisi depreşti aniden )
olabilir bak zaten bu zamana kadar bekardıda :/
her türk erkeğinin içinde vadi sevgisi vardır 1 numara dizi doğal
- - - Ekleme - - -
savunma yok sizin bereni kurtarmak adına polatı mazeme yapmanızı egeliyorum ))) polat ezilmiş kül olmuş durumda değil gerçekler ortada ama diğer erkeler ortalık yok tozla buz olmuşlar. iki durumu nasıl kıyaslarsınız yahuu ))))işin ucu polata dokununca anında savunmaya geçtin hayırdır sende bir polat sevgisi depreşti aniden )
reyiz adamın erkekliğine niye bukadar gözü kapalı parmak basıyosun bırak o kısmı çokda bizi ilgilendirmez zaten
savunma yok sizin bereni kurtarmak adına polatı mazeme yapmanızı egeliyorum ))) polat ezilmiş kül olmuş durumda değil gerçekler ortada ama diğer erkeler ortalık yok tozla buz olmuşlar. iki durumu nasıl kıyaslarsınız yahuu ))))
eğelemene gerek yok son 4 yıl beren polatı iğdiş etti eğelemek şöyle dursun )
savunulacak tarafı olmayan birini savunmak savunanı yıpratır )
ya şimdi bişey dicem çok komik ama ceza gelebilir anlayan anlamıştır belki ceza olmasa söylerdim
- - - Ekleme - - -
vadi bereni tekrarlarıyla ezmiş bi dizi ne 4 yılı
eğelemene gerek yok son 4 yıl beren polatı iğdiş etti eğelemek şöyle dursun )
savunulacak tarafı olmayan birini savunmak savunanı yıpratır )