he tabi bırakalım ortalığı fok götürsün dimi ne güzel işkaç kere diyeceğim forumda dikkat etmeye gerek yok mesajlara
çok fazla sevinme senin içinde bir yorum yaparım ufkun kararır )@destere insandan anlıyorsun, tebrik ediyorum karşim.
he tabi bırakalım ortalığı fok götürsün dimi ne güzel işkaç kere diyeceğim forumda dikkat etmeye gerek yok mesajlara
çok fazla sevinme senin içinde bir yorum yaparım ufkun kararır )@destere insandan anlıyorsun, tebrik ediyorum karşim.
ozaman o görev sana ait ama benimkilere müdahale etmehe tabi bırakalım ortalığı fok götürsün dimi ne güzel iş
çok fazla sevinme senin içinde bir yorum yaparım ufkun kararır )
Ben neysem oyum, efendilik timsali değilim ki.he tabi bırakalım ortalığı fok götürsün dimi ne güzel iş
çok fazla sevinme senin içinde bir yorum yaparım ufkun kararır )
benim üst aklım kesin bir dişidir buna emin olabilirsin erkeklerin etki alanında kalmam imkansızBugün gerçek bize peş peşe salvolar geliyor hayırlısı ama bu üst akılı çözeceğim forumdan gitmeden.
Forumda en eski tanıdıklarımdan biri de sensin bugüne kadar içinde en ufak kötülük görmedim ben takılıyorum sana.benim üst aklım kesin bir dişidir buna emin olabilirsin erkeklerin etki alanında kalmam imkansız
Ben de gördün mü yoksa?Forumda en eski tanıdıklarımdan biri de sensin bugüne kadar içinde en ufak kötülük görmedim ben takılıyorum sana.
japon uyarlaması mother la gelseydi harika olurdu diğer bahsedilen diziyi sevmemiştim ama mother ın orjinalini sanada tavsiye edeyim muhteşem bir dizi anayla iki danası harikalar yaratmışBizim @destere 'nin yeterince gözüne giremeyeceğini anladı tabi geri vites yaptı.
japon uyarlaması mother la gelseydi harika olurdu diğer bahsedilen diziyi sevmemiştim ama mother ın orjinalini sanada tavsiye edeyim muhteşem bir dizi anayla iki danası harikalar yaratmış
pek inandırıcı bir açıklama olmadı ama neyseBir göz atmakta fayda var o zaman.
Ay iyi haber ya.
Tims ile çalışacak diye pohpohluyordum .
Hahahaaayyyytttt. Bak @Çiğdem- gibi güldümTims kadının muhteşemliğinden öyle bi etkilenmişki her hafta teklif yolluyor. Kız bu yapımın dengesizliğinden bıkıp kaçtı Timurda yüzsüzlüğün bini bir para olduğu için devamlı teklif ediyor.
Hahahaaayyyytttt. Bak @Çiğdem- gibi güldüm
Ay Beren devri sona erdi artık. Hamile kalacak daha o. Selülit falan.
Sen çoktan ödedin. @Aserat ın sonuçları açıklamasını bekle.Bu akşam bu gülmenin bedelini ödeyeceksin.
Sen çoktan ödedin. @Aserat ın sonuçları açıklamasını bekle.
Aman sokak sanati ağzımızın tadı kaçmasın.Ali Rıza bey gibi bi efsaneye nasıl giyabildin.
Aman sokak sanati ağzımızın tadı kaçmasın.