Beren Saat'i Kimse Tanıyamadı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi de buradaki yarışmacılar fragmanda beren saat olmasına rağmen tanıyamamışlar.
eğer aşk-ı memnu başrol oyuncusu denseydi onu da bilemeyeceklerdi muhtemelen.
ayrıca daha sadece 4 bölümü yayınlanan bir dizi intikam.
10 bölüm falan sonra fenomen de olabilir batabilir de ama şuan için bi beklentiye girmek erken.

aynen bir kere direkt ünlü haberi yani magazine kaçıyor
sonra tv haberiyse darksaal niye program konuklarını bu bölüme açmıyor da büyük riskin farkı var galiba kmoi konuları bile diğer programlar bölümünde

3 taraftan haber intikam fragmani , büyük risk ve yarismacilar berenı tanimiyor

3taraftan haber olduğu için bu sayfa da :))))))))

beren saati tanımadıgı için yarısmacı yı direk diskalifiye etmek lazım yarısmadan hahaha :d

Heyecandan unutmuş olamazlar mı?Ayrıca yaşlı amcalar,teyzeler bereni ''Beren Saat'' olarak değil,'Bihter,Fatmagül'olarak tanıyorlar.İntikam'ın fragmanındada Beren saat diye adı yazmıyor.Adını bilmemeleri onu tanımadıkları anlamına gelmez.Çevremde adını unutupta ona bihter falan diyen o kadar çok insan var ki.Eğer Berenin dizilerinde adı Beren olsaydı,o zaman halk adını bilebilirdi.Genç kesim hariç bu kızın adı neymiş falan diye kafasında tutmaya çalışan,araştıran insanlar yok.Tanınmaması onun popüler olmadığı anlamına gelmez.Çünkü onun adı insanların kafasında başka türlü bir yer edinmiş bu belli.Ben bunda bir anormallik göremiyorum.

Heyecandan unutmuş olamazlar mı?Ayrıca yaşlı amcalar,teyzeler bereni ''Beren Saat'' olarak değil,'Bihter,Fatmagül'olarak tanıyorlar.İntikam'ın fragmanındada Beren saat diye adı yazmıyor.Adını bilmemeleri onu tanımadıkları anlamına gelmez.Çevremde adını unutupta ona bihter falan diyen o kadar çok insan var ki.Eğer Berenin dizilerinde adı Beren olsaydı,o zaman halk adını bilebilirdi.Genç kesim hariç bu kızın adı neymiş falan diye kafasında tutmaya çalışan,araştıran insanlar yok.Tanınmaması onun popüler olmadığı anlamına gelmez.Çünkü onun adı insanların kafasında başka türlü bir yer edinmiş bu belli.Ben bunda bir anormallik göremiyorum.

haklısın bereni beren saat olarak tanımıyor yaşlı amcalar teyzeler cansu dere olarak tanıyorlarmış :)))))))

Bence kadın ismi aklına gelmeyince sallamış.Ona bakılırsa cansu dereyide tanımıyor demektir

em azından cansu derenin ismini biliyormuş :))) eger bereni tanısaydı ve ismini hatırlayamadıysa susardı :))))

arkedişler konu açıldı içini dökmek isteyenler berenci arkadaşlar buyursun :))))))

em azından cansu derenin ismini biliyormuş :))) eger bereni tanısaydı ve ismini hatırlayamadıysa susardı :))))

İsmini biliyor ama yüzünü falan bilmiyormuş o zaman :) Beren'in cansu olduğunu düşünmüş olabilir.karıştırmış olabilir?ne var bunda bu kadar büyütülecek anlamadım.

İsmini biliyor ama yüzünü falan bilmiyormuş o zaman :) Beren'in cansu olduğunu düşünmüş olabilir.karıştırmış olabilir?ne var bunda bu kadar büyütülecek anlamadım.

büyütmüyoruz.. eglenceli olmuş işte :))))))))))))

beren beni tanısın ben bereni tanısamda tanımamzlıktan gelirim :D

Büyütmediğine emin misin? :)

eminim :))) berenci arkadaşlar koplo teorileri üretene kadar herkes egleniyordu. ne zaman bu starın kanal dyi kötülemesi bunlar cast bile bile yapmışşlar diyince işler büyüdü. yoksa herkes gülücük bırakyordu sayfaya :)))))

eminim :))) berenci arkadaşlar koplo teorileri üretene kadar herkes egleniyordu. ne zaman bu starın kanal dyi kötülemesi bunlar cast bile bile yapmışşlar diyince işler büyüdü. yoksa herkes gülücük bırakyordu sayfaya :)))))
,

Valla herkes susmuşken bizi buraya çağıran sensin :) bu büyütmek değil mi?

demmek ki izlenmiyor .berencilerin intikam başlamadan evvel ki kibirli yorumlarını hatırlıyorum.ogünlerden bugünlere çok şeyler değişti

,Valla herkes susmuşken bizi buraya çağıran sensin :) bu büyütmek değil mi?
ondan değil . bana kafayı takan bir moderatör var o sayfayı kapadı uzun süre kilitli kaldı başlık. sonra ben şikayet edince sayfayı açtılar ondan buyurun sayfa açıldı yazın demek için onu yazdım :)))))

Beyazsoy dürüsttür. Kesin onun için uplatmıştır konuyu.

Yoksa kışkırtıcı konular açıp, forumdakileri bir-birilerine düşürüp, kavga çıkarıp hit kazanmak peşinde değildir asla. Onun için uplatmaz asla konuyu.

asdfghjllnsaddsf çarpıldım. :D

Bu arada Beren Saat de bir kere programda bir sey sormustu

intikam dizisi beklediğiniz gibi olmadı o zaman bu serzenişler neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...