İnanıyormusunuz bunun gerçek olduğuna? Bu bir cast, cast! Beren Saat fragmanda bile gösterildi. Bilerek Beren Saat demediler.
Normal olanlar durduğuna göre sildiğim mesajlar anormal mesajlarmış.tumden kapayaydın yahuu normal yazilanrda silinmis)))
furkan sende mi Berenci oldun.)) kadınlar demek intikam dizinin bilmiyorlar olay basit
))) zaten türkiyenin %6 si izliyor intikamı bu da tnsnin doğru olctugunun kaniti
Bunun Berenle alakası yok kı beyazsoy.. Fragmanda gösterilen birisinin adını bilmemek bana real gelmedi
Abartanlar Bereni sevmeyenler.Berenci arkadaşlar bir sakin olun ya ne var yani Beren Saat'i tanımadılar diye ne çok komplo teorisi üretmişsiniz böyle herkes Beren Saat'i tanıyacak diye bir kanun filan varda bizim mi haberimiz yok.Büyük Risk yarışması son derece kaliteli ve güzel bir yarışma oraya katılan yarışmacılarda cast ajanslarından filan seçilmiyor.Ya gerçekten tanımıyorlardır yada heycandan akıllarına gelmemiştir abarttığınız konuya bakın
Abartanlar Bereni sevmeyenler.
Yorumlara bakınca görüyorum ki abartanlar bizzat Berenciler
Yok efendim Star karalamak için böyle bir şey yapmış Bereni nasıl tanımazlarmış
Peki Tuba`yı herkes tanımalı mı? Neden her konuda bilmem bu ülkede nam salmış, o kişiden, bu kadından daha fazla tanınıyor diyip diyip duruyorsun?