Beren Saat'i Kimse Tanıyamadı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanıyormusunuz bunun gerçek olduğuna? Bu bir cast, cast! Beren Saat fragmanda bile gösterildi. Bilerek Beren Saat demediler.

Bunun görgüsüzlükle ne alakası var anlayamadım. O yarışmaya katılan insanlar Beren Saat'i tanımıyor olabilirler yada tanıyıp ismini bilmiyor olabilirler. Sonuçta orada para kazanıyorlar , bilipde söylemeyen olmaz.Her insan tv izlemiyor sonuçta.

Tanımayan tanımaz herkes illa birisini tanıyacak diye bir kural yok. Necati Şaşmaz'ın bu kadar tanınıyor olması 10 yıldan beri bitmeyen dizisi yüzündendir. Çocukluğumdan beri perşembe akşamı sırayla Show, Kanal D, Atv gibi büyük kanalları ele geçirdiği için biliniyor. Bu kanallar harici bir kanala geçtiğinde benim annem bile "Polat'ı bitirmişler galiba yok" demiştir ki bu artık alışılmışlık ve tepkiden ileri gelen bir durumdur kesinlikle. Vadi - Beren, Beren - Tuba gibi kıyaslama ve karşılaştırmaları yapmayı her konuda çok gereksiz buluyorum. Birisinde mafya - derin devlet var, birisinde aşk - intikam var. Benzer özellik yok sonuçta. İkisinde de silahlar havada uçuşmuyor veya aşk sahnelerinde ölümüne kapışmıyor. Neden aynı kefeye koymak gibi bir ihtiyaca giriyor bizim forumumuz ve bu konularda tartışma çıkartıp o bunu ezdi, bu bunu yıktı geçti gibi laflar söylüyorsunuz anlamıyorum ve sanırım anlayamayacağım...

İnanıyormusunuz bunun gerçek olduğuna? Bu bir cast, cast! Beren Saat fragmanda bile gösterildi. Bilerek Beren Saat demediler.

furkan sende mi Berenci oldun. :))) kadınlar demek intikam dizinin bilmiyorlar olay basit :)))) zaten türkiyenin %6 si izliyor intikamı bu da tnsnin doğru olctugunun kaniti

Tartışmaya devam etmeyin daha fazla, konu tekrar açık.

prncss.. katılıyorum :D

tumden kapayaydın yahuu normal yazilanrda silinmis :))))

benim konuyla ilgili değerlendirmelerim silinmiş geri getirin mesajlarımı :D

furkan sende mi Berenci oldun. :))) kadınlar demek intikam dizinin bilmiyorlar olay basit :)))) zaten türkiyenin %6 si izliyor intikamı bu da tnsnin doğru olctugunun kaniti

Bunun Berenle alakası yok kı beyazsoy.. Fragmanda gösterilen birisinin adını bilmemek bana real gelmedi

Berenci arkadaşlar bir sakin olun ya ne var yani Beren Saat'i tanımadılar diye ne çok komplo teorisi üretmişsiniz böyle herkes Beren Saat'i tanıyacak diye bir kanun filan varda bizim mi haberimiz yok.Büyük Risk yarışması son derece kaliteli ve güzel bir yarışma oraya katılan yarışmacılarda cast ajanslarından filan seçilmiyor.Ya gerçekten tanımıyorlardır yada heycandan akıllarına gelmemiştir abarttığınız konuya bakın

Berenci arkadaşlar bir sakin olun ya ne var yani Beren Saat'i tanımadılar diye ne çok komplo teorisi üretmişsiniz böyle herkes Beren Saat'i tanıyacak diye bir kanun filan varda bizim mi haberimiz yok.Büyük Risk yarışması son derece kaliteli ve güzel bir yarışma oraya katılan yarışmacılarda cast ajanslarından filan seçilmiyor.Ya gerçekten tanımıyorlardır yada heycandan akıllarına gelmemiştir abarttığınız konuya bakın
Abartanlar Bereni sevmeyenler.

Yorumlara bakınca görüyorum ki abartanlar bizzat Berenciler :)
Yok efendim Star karalamak için böyle bir şey yapmış Bereni nasıl tanımazlarmış

Peki Tuba`yı herkes tanımalı mı? Neden her konuda bilmem bu ülkede nam salmış, o kişiden, bu kadından daha fazla tanınıyor diyip diyip duruyorsun?

Madem abartılacak bi şey yok, bu konu neden açıldı?

Peki Tuba`yı herkes tanımalı mı? Neden her konuda bilmem bu ülkede nam salmış, o kişiden, bu kadından daha fazla tanınıyor diyip diyip duruyorsun?

Benim öyle bir yorumumum oldu mu Tuba'yı herkes tanımalı diye bir yorumum asla olmadı.Tuba Büyüküstün çok ünlü bir oyuncu aynı şekilde Beren Saat'de öyle ama birisi tanımadı diyede komplo teorileri üretmek çok çocukça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy