Aşkı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileri ile yüksek reytingler elde eden Beren Saat, son dizisi İntikam'ın ikinci sezonda ki sert düşüşünü engelleyemiyor.
ABD dizisi Revenge'den uyarlanan İntikam 2.sezonunda özellikle total grubunda sert bir düşüş yaşadı.
İntikam dün yayınlanan bölümü ile Tns ölçümlerinde 17. SBT ölçümlerinde ise 27.olarak başarısız gidişini sürdürdü.
Sosyal medyada da dizi ve Beren Saat hakkında sert eleştiriler yapıldı.
Işte o tweetler;
Bu arada dizisi ancak 17. olabilen Beren Saat'e de azıcık akıl fikir veren olsa! Starlık mevkiinde "hemen çok para" hırsı insanı yok eder
Beren Saat'in şimdiye kadar oynadığı en kötü dizi #intikam
Bu beren saatin her şeyi çalıntı mı yaaa önce intikam şimdi de benim dünyam bi yavaş ama orjinal olun biraz
Beren Saat ben seni sevemiyorum güzelim. Yüzhatların fazla donuk,gülümsemen oldukça sahte görünüyor. Güzelsin ama iyi bir oyuncu değilsin.
Roller değişse bile beren hep aynı beren.. aynı tepki, aynı donuk ifade.. intikam ateşiyle yanan bir kadın böyle mi olur lan? #intikam
Şu intikam dizisi kadar soğuk,ruhsuz,durağan bir dizi var mıdır acaba?Tavırlar,dekor bile gerçeğinden koplayanmış hatta ötesine geçilmiş