Beren Saat'e Ağır Eleştiri

Sorunu neden Beren'e bağlıyorlarki ? Beren Türkiyenin en iyi oyuncularından biri . Bu dizi Türkiye'nin izleyecebilecği bir dizi değil . Beren olmasa bu dizi ilk 10 bölüme kaldırılırdı.. Dua etsin KanalD Beren var hala tutunuyo dizi .

Bereni karalamak öyle kokay değil, başka birisimi sandınız siz bereni? Beren sadece güzelliği ile buralara gelmedi. Kızda YETENEK var. Zaten eğer oyunculuğu bu kadar başarılı olmasaydı, şu an aktiristlerin zirvesinde olmazdı.:) kabullenin yada etmeyin türkiyede en çok sevilen aktristtir kendisi.

Dizide sorun var zaten Beren Saat olmasaydı bu dizi tutmazdı yayından kalkardı.Yakın part 2 yada günü değişir erken final yapmaları olasılık dahilinde ama düşük ihtimal

Vay be neberenmiş arkadaş bütün kabahatı diziye yüklrdiniz bereni tereyağından kıl crker gibi bu işten sıyırdınız dizi başarılı olsaydı bütün payeyi berene vermiştiniz bu ne yaman çelişki bidaha bidaha anlatmakta fayda var sanırım ay yapımsız beren asla başarılı olamaz onun bugûnlere gelmesindeki faktör ece melek faktörudur

Vay be neberenmiş arkadaş bütün kabahatı diziye yüklrdiniz bereni tereyağından kıl crker gibi bu işten sıyırdınız dizi başarılı olsaydı bütün payeyi berene vermiştiniz bu ne yaman çelişki bidaha bidaha anlatmakta fayda var sanırım ay yapımsız beren asla başarılı olamaz onun bugûnlere gelmesindeki faktör ece melek faktörudur
nasıl olamaz panpa en kötü mahsun kırmızıgül ile çalışmaya devam ederdi milleti ağlata ağlata içini çıkarırdı :D piyasada başarılı herkes ay yapım ile devam edecek diye bişi mi var :X hazal ay yapımla zirveye çıktı med yapım ile devam etti afk ne ka tuttu :) tuba büyüküsütün en kötü sonucunu ay ypım ile aldı :)

ece-melek in yazdığı her senaryo da tutmuyor ayrıca :)

Bu "ağır eleştiri" sanki bir yazar tarafından yapılmış. Tweetleri toplayıp 1 kişinin ağzından çıkıyormuş gibi "ağır eleştiri" diyerek başlık atmak asparagaslıktan bişey değildir. Asparagas diyorum çunku başlık yanıltıcı/aldatıcı. Keşke "izliyicilerden ağır eleştiri" diye atılsaydı. Konuya bile girmezdim ya neyse.

Kanal D'nin şuanki durumuna bakacak olursak İntikam normal reyting alıyor kanalın diğer dizileri gibi... Revenge'de geçen sezon büyük bir düşüş yaşamıştı ve bu düşüşü hala devam ediyor. Sadece Amanda'nın öldüğü bölüm yükselmişti.Dizi ilk sezondaki
hikayesinden bayağı uzaklaştı artık. İlk sezon gerçekten çok iyiydi ama şuanki senaristi diziyi sıkıcı bir hale getirdi. Diziyi sadece Beren için izliyorum . Ama kaldırılma söz konusu olunca , İntikam'a gelene kadar kaç tane düşük reytingli dizi var.

ahahahha çok güzel ve doğru şeyler yazmışlar. :F:F

En beğendiğim;
"Bu beren saatin her şeyi çalıntı mı yaaa önce intikam şimdi de benim dünyam bi yavaş ama orjinal olun biraz"

:F

Haklı hepsi. :F

Kanal D'nin izlenilirligi ile alaka kurmaya çalışanlar Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken neden izleniyor bunu da açıklasın 😉 Hemen "Kanal az izleniyor, TNS ve SBT denekleri muhafazakâr" deyip savunmaya geçiyorlar. Kanal D'nin izlenen dizileri de var bunu nasil aciklayacaksiniz. İntikam izlenmiyor, beğenilmiyor işte bu kadar basit. Beren olmasaydi bu kadar bile izlenmezdi dediginiz izlenilirlik de 3-4 reyting. Beren'in de amma reytingi varmis be vay vay 3 reyting :FAtilla Taş Yamyam Style'i soylediginde daha fazla reyting aliyor adamin baya reytingi var Kanal D ona dizi mi yapsa Zennube: Yamyamın Yolu :F

Kanal D'nin izlenilirligi ile alaka kurmaya çalışanlar Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken neden izleniyor bunu da açıklasın 😉 Hemen "Kanal az izleniyor, TNS ve SBT denekleri muhafazakâr" deyip savunmaya geçiyorlar. Kanal D'nin izlenen dizileri de var bunu nasil aciklayacaksiniz. İntikam izlenmiyor, beğenilmiyor işte bu kadar basit. Beren olmasaydi bu kadar bile izlenmezdi dediginiz izlenilirlik de 3-4 reyting. Beren'in de amma reytingi varmis be vay vay 3 reyting :FAtilla Taş Yamyam Style'i soylediginde daha fazla reyting aliyor adamin baya reytingi var Kanal D ona dizi mi yapsa Zennube: Yamyamın Yolu :F
as ve gb izleniyor da çok mu izleniyor daha geçen sene 10 alan as bu sene 6 görse göbek atacak :) gb başladığı zamanlar totalde daha iyi reytingler alıyordu yani kanal d dizileri toptan düştü as 10 da n6 ya intikam 7.5 tan 3.5 a düştü 2 si de 4 reyting düştü yani ama biri çok daha düşük aldığı için daha fazla göze çarpıyor :) ayrıca intikam tarzı amerikanvari-soğuk-karmaşık diziler en içinde en fazla suskunlar sürdü sanırsam 26-27 bölüm o da gün ve saat değişiklikleri ile intikam beren faktörü ile 30 küsür bölüme gelebildi

as ve gb izleniyor da çok mu izleniyor daha geçen sene 10 alan as bu sene 6 görse göbek atacak :) gb başladığı zamanlar totalde daha iyi reytingler alıyordu yani kanal d dizileri toptan düştü as 10 da n6 ya intikam 7.5 tan 3.5 a düştü 2 si de 4 reyting düştü yani ama biri çok daha düşük aldığı için daha fazla göze çarpıyor :) ayrıca intikam tarzı amerikanvari-soğuk-karmaşık diziler en içinde en fazla suskunlar sürdü sanırsam 26-27 bölüm o da gün ve saat değişiklikleri ile intikam beren faktörü ile 30 küsür bölüme gelebildi
AS'de basrol oyuncusu ayrildi GB'nin gunu degisti. Haftasonu pek dizi izlenmez ona ragmen GB ve AS iyi oranlar aliyor. Haftaici yayinlansalar bu oranlar en az 3 reyting artacak ama Kanal D isi bilmiyor dizi kayirmaktan iflas edecek yakinda. İntikam'dan da Nejat gitti butun reyting Nejatinmis o zaman. Ben zaten her zaman soyledim dram dizilerini daha cok kadinlar izliyor, Berenin dizileri diye tabir edilen diziler de aslinda erkek oyuncular icin izleniyor İntikam ile kanitlanmis oldu bu 😉

AS'de basrol oyuncusu ayrildi GB'nin gunu degisti. Haftasonu pek dizi izlenmez ona ragmen GB ve AS iyi oranlar aliyor. Haftaici yayinlansalar bu oranlar en az 3 reyting artacak ama Kanal D isi bilmiyor dizi kayirmaktan iflas edecek yakinda. İntikam'dan da Nejat gitti butun reyting Nejatinmis o zaman. Ben zaten her zaman soyledim dram dizilerini daha cok kadinlar izliyor, Berenin dizileri diye tabir edilen diziler de aslinda erkek oyuncular icin izleniyor İntikam ile kanitlanmis oldu bu 😉
ne garip ki salı günü yayınlanan biü 5.5 alırken pazarları küçük gelin 10 alıyor :) haftasonu dizi izlenmez diye bir şey yok kaç dizi şefkat tepe ,fatih harbiye reytingi alıyor :) geçen seneler uek,lale devri haftasonu kaç reyting aldılar ACunu geçtiler :X
hiçbir dizi beren dizisi diye tanımlanmaz ama dizilerdeki beren saat faktörü de inkar edilemez :) bir oyuncu rolünü hakkıyla oynadıysa unutulmaz mesela o zaman izlemiş olanlar çalıkuşu ve aydan şener i bütünleştirmiş fahriye yi 2.sınıf görüyorlar :) o ka geriye gitmeyelim 2002 de gülben ergen hürrem sultan karakterini canlandırdı kim hatırlıyor :D önemli olan rolünü iyi oynamak beren de bunu çok iyi başarıyor :) dram dizilerini kadınlar izler genelde zaten ama erkek oyuncular için de izlenmez genel olarak yaprak dökümünde kime bakıyorlardı da 5 yıl izlendi ali rıza beye mi şevket e mi :)

ne garip ki salı günü yayınlanan biü 5.5 alırken pazarları küçük gelin 10 alıyor :) haftasonu dizi izlenmez diye bir şey yok kaç dizi şefkat tepe ,fatih harbiye reytingi alıyor :) geçen seneler uek,lale devri haftasonu kaç reyting aldılar ACunu geçtiler :X
hiçbir dizi beren dizisi diye tanımlanmaz ama dizilerdeki beren saat faktörü de inkar edilemez :) bir oyuncu rolünü hakkıyla oynadıysa unutulmaz mesela o zaman izlemiş olanlar çalıkuşu ve aydan şener i bütünleştirmiş fahriye yi 2.sınıf görüyorlar :) o ka geriye gitmeyelim 2002 de gülben ergen hürrem sultan karakterini canlandırdı kim hatırlıyor :D önemli olan rolünü iyi oynamak beren de bunu çok iyi başarıyor :) dram dizilerini kadınlar izler genelde zaten ama erkek oyuncular için de izlenmez genel olarak yaprak dökümünde kime bakıyorlardı da 5 yıl izlendi ali rıza beye mi şevket e mi :)
Ferhunde'nin sevgilisine :D

Haftasonu dizi izlenmez demedim dikkat et "pek izlenmez" dedim ve ardindan da ekledim haftaici olsalar daha cok reyting alirlar diye. GB yaz aylarında 5-6 oraninda izleniyordu Sali günleri ki yazin TV izleme oranlarinin baya baya dustugunu düşünürsek baya iyi bir oran. Havalar sogudu daha yeni yeni yukselmeye basladi reytingler son 2 haftadir. Intikam yazın yayinlansa kim izlerdi acaba🙄

Ferhunde'nin sevgilisine :D

Haftasonu dizi izlenmez demedim dikkat et "pek izlenmez" dedim ve ardindan da ekledim haftaici olsalar daha cok reyting alirlar diye. GB yaz aylarında 5-6 oraninda izleniyordu Sali günleri ki yazin TV izleme oranlarinin baya baya dustugunu düşünürsek baya iyi bir oran. Havalar sogudu daha yeni yeni yukselmeye basladi reytingler son 2 haftadir. Intikam yazın yayinlansa kim izlerdi acaba🙄
kadın izleyicnin ilk bakacağı duygudur,aşktır intikamda ikisi de yo kdenecek kadar az :) ama senaryo oalrak perşembe gününün ve beren saat in diğer oynadığı dizilerin üstünde :)

Beren Saat ben seni sevemiyorum güzelim. Yüzhatların fazla donuk,gülümsemen oldukça sahte görünüyor. Güzelsin ama iyi bir oyuncu değilsin.

En komiği bu olmuş.:D

Rolün aslı bu.Kadının oynaması gereken role çok soğuk oynuyorsun denilmiş.:kiki:

Zaten başta belirtiliyor.İntikam Soğuk servis edilen bir yemektir.Soğukkanlı ve az samimiyetli bir rol.Çok abartmışlar yine.:)

Dizinin düşmesinin sebebi de bir çoğumuzun dediği gibi Beren değil.Ama hala belli bir potansiyelde devam ediyorsa dizi bu kesinlikle Beren'in yüzü suyu hürmetinedir.😎

:F +7283930382727292 :F

As yükseliyor, Gb yükseliyor, Kanal d pazartesi tv ilk film yayınlıyor yüksek alıyor ama İntikam'ın düşük alması sistemden kaynaklanıyor yoksa en az 10 alacak.:F

Diyorum ya hep bunlarda bahane bitmez. :F Sbt İntikamı düşük çıkarıyo diye iyiki tns var diyolardı şimdi ne dedikleri belli değil. :F

Kanal D dizi yapmayı beceremedi demeye dilleri varmıyor. :F:F

ahahahha çok güzel ve doğru şeyler yazmışlar. :F:F

En beğendiğim;
"Bu beren saatin her şeyi çalıntı mı yaaa önce intikam şimdi de benim dünyam bi yavaş ama orjinal olun biraz"

:F

Haklı hepsi. :F
İşte öyle bi konuşuyosunuz ki sanki sözüm ona Beren Saat "çalmış" . Biraz mantık eksikliği var bu konuda...

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy