Sorunu neden Beren'e bağlıyorlarki ? Beren Türkiyenin en iyi oyuncularından biri . Bu dizi Türkiye'nin izleyecebilecği bir dizi değil . Beren olmasa bu dizi ilk 10 bölüme kaldırılırdı.. Dua etsin KanalD Beren var hala tutunuyo dizi .
nasıl olamaz panpa en kötü mahsun kırmızıgül ile çalışmaya devam ederdi milleti ağlata ağlata içini çıkarırdıVay be neberenmiş arkadaş bütün kabahatı diziye yüklrdiniz bereni tereyağından kıl crker gibi bu işten sıyırdınız dizi başarılı olsaydı bütün payeyi berene vermiştiniz bu ne yaman çelişki bidaha bidaha anlatmakta fayda var sanırım ay yapımsız beren asla başarılı olamaz onun bugûnlere gelmesindeki faktör ece melek faktörudur
as ve gb izleniyor da çok mu izleniyor daha geçen sene 10 alan as bu sene 6 görse göbek atacakKanal D'nin izlenilirligi ile alaka kurmaya çalışanlar Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken neden izleniyor bunu da açıklasın 😉 Hemen "Kanal az izleniyor, TNS ve SBT denekleri muhafazakâr" deyip savunmaya geçiyorlar. Kanal D'nin izlenen dizileri de var bunu nasil aciklayacaksiniz. İntikam izlenmiyor, beğenilmiyor işte bu kadar basit. Beren olmasaydi bu kadar bile izlenmezdi dediginiz izlenilirlik de 3-4 reyting. Beren'in de amma reytingi varmis be vay vay 3 reytingAtilla Taş Yamyam Style'i soylediginde daha fazla reyting aliyor adamin baya reytingi var Kanal D ona dizi mi yapsa Zennube: Yamyamın Yolu
![]()
AS'de basrol oyuncusu ayrildi GB'nin gunu degisti. Haftasonu pek dizi izlenmez ona ragmen GB ve AS iyi oranlar aliyor. Haftaici yayinlansalar bu oranlar en az 3 reyting artacak ama Kanal D isi bilmiyor dizi kayirmaktan iflas edecek yakinda. İntikam'dan da Nejat gitti butun reyting Nejatinmis o zaman. Ben zaten her zaman soyledim dram dizilerini daha cok kadinlar izliyor, Berenin dizileri diye tabir edilen diziler de aslinda erkek oyuncular icin izleniyor İntikam ile kanitlanmis oldu bu 😉as ve gb izleniyor da çok mu izleniyor daha geçen sene 10 alan as bu sene 6 görse göbek atacakgb başladığı zamanlar totalde daha iyi reytingler alıyordu yani kanal d dizileri toptan düştü as 10 da n6 ya intikam 7.5 tan 3.5 a düştü 2 si de 4 reyting düştü yani ama biri çok daha düşük aldığı için daha fazla göze çarpıyor
ayrıca intikam tarzı amerikanvari-soğuk-karmaşık diziler en içinde en fazla suskunlar sürdü sanırsam 26-27 bölüm o da gün ve saat değişiklikleri ile intikam beren faktörü ile 30 küsür bölüme gelebildi
ne garip ki salı günü yayınlanan biü 5.5 alırken pazarları küçük gelin 10 alıyorAS'de basrol oyuncusu ayrildi GB'nin gunu degisti. Haftasonu pek dizi izlenmez ona ragmen GB ve AS iyi oranlar aliyor. Haftaici yayinlansalar bu oranlar en az 3 reyting artacak ama Kanal D isi bilmiyor dizi kayirmaktan iflas edecek yakinda. İntikam'dan da Nejat gitti butun reyting Nejatinmis o zaman. Ben zaten her zaman soyledim dram dizilerini daha cok kadinlar izliyor, Berenin dizileri diye tabir edilen diziler de aslinda erkek oyuncular icin izleniyor İntikam ile kanitlanmis oldu bu 😉
Ferhunde'nin sevgilisinene garip ki salı günü yayınlanan biü 5.5 alırken pazarları küçük gelin 10 alıyorhaftasonu dizi izlenmez diye bir şey yok kaç dizi şefkat tepe ,fatih harbiye reytingi alıyor
geçen seneler uek,lale devri haftasonu kaç reyting aldılar ACunu geçtiler
hiçbir dizi beren dizisi diye tanımlanmaz ama dizilerdeki beren saat faktörü de inkar edilemezbir oyuncu rolünü hakkıyla oynadıysa unutulmaz mesela o zaman izlemiş olanlar çalıkuşu ve aydan şener i bütünleştirmiş fahriye yi 2.sınıf görüyorlar
o ka geriye gitmeyelim 2002 de gülben ergen hürrem sultan karakterini canlandırdı kim hatırlıyor
önemli olan rolünü iyi oynamak beren de bunu çok iyi başarıyor
dram dizilerini kadınlar izler genelde zaten ama erkek oyuncular için de izlenmez genel olarak yaprak dökümünde kime bakıyorlardı da 5 yıl izlendi ali rıza beye mi şevket e mi
![]()
kadın izleyicnin ilk bakacağı duygudur,aşktır intikamda ikisi de yo kdenecek kadar azFerhunde'nin sevgilisine
Haftasonu dizi izlenmez demedim dikkat et "pek izlenmez" dedim ve ardindan da ekledim haftaici olsalar daha cok reyting alirlar diye. GB yaz aylarında 5-6 oraninda izleniyordu Sali günleri ki yazin TV izleme oranlarinin baya baya dustugunu düşünürsek baya iyi bir oran. Havalar sogudu daha yeni yeni yukselmeye basladi reytingler son 2 haftadir. Intikam yazın yayinlansa kim izlerdi acaba🙄
Beren Saat ben seni sevemiyorum güzelim. Yüzhatların fazla donuk,gülümsemen oldukça sahte görünüyor. Güzelsin ama iyi bir oyuncu değilsin.
Kanal D'nin izlenilirligi ile alaka kurmaya çalışanlar Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken neden izleniyor bunu da açıklasın 😉 Hemen "Kanal az izleniyor, TNS ve SBT denekleri muhafazakâr" deyip savunmaya geçiyorlar. Kanal D'nin izlenen dizileri de var bunu nasil aciklayacaksiniz. İntikam izlenmiyor, beğenilmiyor işte bu kadar basit. Beren olmasaydi bu kadar bile izlenmezdi dediginiz izlenilirlik de 3-4 reyting. Beren'in de amma reytingi varmis be vay vay 3 reytingAtilla Taş Yamyam Style'i soylediginde daha fazla reyting aliyor adamin baya reytingi var Kanal D ona dizi mi yapsa Zennube: Yamyamın Yolu
![]()
İşte öyle bi konuşuyosunuz ki sanki sözüm ona Beren Saat "çalmış" . Biraz mantık eksikliği var bu konuda...ahahahha çok güzel ve doğru şeyler yazmışlar.
En beğendiğim;
"Bu beren saatin her şeyi çalıntı mı yaaa önce intikam şimdi de benim dünyam bi yavaş ama orjinal olun biraz"
Haklı hepsi.![]()
beren in üstün-eşsiz güzelliği ve yeteneği karşısında kim mantıklı kalabilir kiİşte öyle bi konuşuyosunuz ki sanki sözüm ona Beren Saat "çalmış" . Biraz mantık eksikliği var bu konuda...
O da biraz seçici olsun beya bütün uyarlamalara damlıyo.İşte öyle bi konuşuyosunuz ki sanki sözüm ona Beren Saat "çalmış" . Biraz mantık eksikliği var bu konuda...