Beren Saat'e Ağır Eleştiri

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Aşkı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileri ile yüksek reytingler elde eden Beren Saat, son dizisi İntikam'ın ikinci sezonda ki sert düşüşünü engelleyemiyor.

ABD dizisi Revenge'den uyarlanan İntikam 2.sezonunda özellikle total grubunda sert bir düşüş yaşadı.

İntikam dün yayınlanan bölümü ile Tns ölçümlerinde 17. SBT ölçümlerinde ise 27.olarak başarısız gidişini sürdürdü.

Sosyal medyada da dizi ve Beren Saat hakkında sert eleştiriler yapıldı.

Işte o tweetler;

kurtlar vadisi varken ne bekliyolardı ki 17.olması bile başarıdır bana göre tebrik etmek lazım

Artık abartılı öpüşme sahneleri bile kurtaramiyor desenize
Dünkü bölümde baya abartılı bir öpüşme sahnesi varmış ama reytinglere pek etki etmemiş görülen o ki.

2 ile 3 arasında çok fark var sanki Revan'cım
1 fark var takascığım. O 1 fark kaç kişi demek toplamda haberin var herhalde.

Ayrıca kötü bile olsa A/B`de hala hatırasayılır oranlar alıyor.

Demekki dizi kötü olsa bile millet Berenden kopamıyor. Dizi yavaş yavaş düşüyor. Aksi olsaydı Tubanınki gibi 3. bölümden cortlardı.

Artık abartılı öpüşme sahneleri bile kurtaramiyor desenize
Dünkü bölümde baya abartılı bir öpüşme sahnesi varmış ama reytinglere pek etki etmemiş görülen o ki.
abartılı öpüşme mi 😱 öyle bir şey olsa duyulurdu en fazla öpüşme süresi 3 saniyeden 5 saniyeye çıkmıştır

Allah tan kopamıyor bi kopsa 17.değil 57.falan olacakmış demek daha ne kadar kopacak güzel kardeşim kanal d de yayınlanıyosun bu dizi emin ol daha ufak bi kanalda yayınlansaydı ben iddaa ediyorum ilk 100 e giremezdi şuan da aldığı 3 reyting kanal d nin reytingidir trt de olsa mesela ilk 100 e giremezdi.

Bazi sitelere videosu bile eklenmis 😉 Ben sosyal medyada okudum dun French kiss diye konusuluyordu. Bugun bir siteden izledim yani baya konuşuluyor bir Berensever olarak sen nasil duymadin hayret
Haberler filitreleniyor sana ulasirken herhalde hosuna gitmeyecek haberleri duymuyorsun🙄

at bakayım linkini görelim abartıyı

İntikam'ın düşüş sebebini Beren'e bağlamak çok yanlış. Beren Türkiye'nin en başarılı ve en sevilen oyuncularındandır. Net.

Kanal D artık Samanyoludan bile daha az izlenilir durumda. Buna emin olabilirsin. Muhafazakar deneklerin tutmadığı bir Kanal D var.
kanal d bu dizilerle bile samanyolunu geçiyosa düşün gerisini kanal d tarihinin en iddaasız en kötü dizileriyle ekranda
arka sokaklar biraz kıpırdandı 6 reytingi aldı güneşi beklerkende 6-7 alıyo rahatça alan alıyo bunlar orta karar diziler
üstelik sağlam dizileri yok vadi kanal d de olsa total 16 ab 14 en az alırdı

Haber @*Dream* tarafindan düzenlendi ve bazi tweetler habere eklendi.
Konuyla ilgili yorumlariniza devam edebilirsiniz. Konuyla ilgili en ufak bir sapmada ceza islemi uygulanacak ve yorumlar silinecektir.

Konumuz Beren Saat ve Intikam ve dizisi ile yakaladigi basarisiz gidisat.

Konu yoruma acildi.

beren saat faktörüyle intikam dizisi türünün en uzun süren dizisi oldu helal olsun geri boş faso fiso

Sorun'un bircok sebebi olabilir.

Dizinin amerikan uyarlamasi olmasindan tutun Türk izleyicinin böyle dizileri pek sevmedigine kadar.
Kanal D ikinci sezon basinda pek tanitim yapmadi.
Kanal D'nin genel reyting gidisati.
Senaryo'nun bayatligi.
Oyunculuklarla dizinin pek gündeme gelmemesi.

Etrafimda has Beren'ci olan kisiler bile begenmiyor diziyi. Bu dizinin Türk izleyiciye uymadigini gösterir.

Kanal D çoğu dizisiyle şuan başarı elde edemiyor bu aşikar. Diziyi Beren'e bağlamak saçma senaryosu Türk halkına uyumsuz bu zaten başından da belli etmişti kendini. AB grubu düşüşünü senaryonun kötü gidişatına bağlıyorum ben ama bir düştün mü toparlanması zaman alıyor işte.

Toparlanacagini dünüsüyormusun?

Dizi yakında kaldırılır bu saatten sonra düzelmez. Fakat konunun Beren Saat ile ilgisi yok tabii. Daha ilk bölümü izlediğimde söylemiştim Beren Saat olmasa hayatta tutmaz bu dizi diye. Yine de geçen sene beklentilerin epey üstünde aldı. Ama bu sezon gördüğüm kadarıyla iyice bozmuş dizi. Zaten Nejat İşler'in diziden ayrılması büyük bir kayıptı.

Dizinin ABD reytingleri de ciddi düşüşte. Bu saatten sonra düzelmez yol yakınken final yapsınlar yeni yıla girmeden, yoksa daha çok düşer dizi.