Beren Saat Resimleri

destere'ye gelsin :)
h05bq.jpg

- - - Ekleme - - -

532567_575199552495285_2049141422_n.jpg

Bu konunun rating rekorlarını alt üst etmesini beklerdim.

Beren'in Tofita reklamını da hatırlamazlar şimdi.

Patos reklamına özellikle dikkat.

bu konu reyting konularını dağıtır berenin bu hrika resimlerini yeni görüyorum :)

- - - Ekleme - - -

destere'ye gelsin :)
h05bq.jpg

- - - Ekleme - - -

532567_575199552495285_2049141422_n.jpg

dream konuyu güncellediğin için teşekürler ben bu konuyu ilk kez görüyorum :))

Valla güzel mi güzel ama makyajsız pek bişiye benzemio gibi sanki.

Taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Pardon Kayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

ben dün beren yok diye konu açmıştım

konum yok ama bari beren var :))

dester ehem bu konuya yorum yazmış hem de dün beren fotsu yok diye konusunu açtı 😀d:d

dester ehem bu konuya yorum yazmış hem de dün beren fotsu yok diye konusunu açtı 😀d:d

ben böyle bir konuya yorum yaptığımı biliyordum ama dün bu sayfada aradım aradım beren yok sonra bu konuyu başka yerden alıp buraya taşımışlar bu başlık altında tıba vardı meryem vardı bilmem kim vardı beren yoktu :))

hata bende değil hata yönetimde, yönetim buraya yumruk havaya :))

beren saat fotalorı...beren saat perukları..beren saat bebekleri....beren saat d.nları .....beren saat saatleri....ne bu leyn..beren saat ürünleri pazarlama a.ş.ye başladık forumcak...her gün beren saat birşeyini görmekten pusulamızı sapıttık ha...hangi berene yorum yaptım diye soruyom kendi kendime bazen.....(e)

beren saat fotalorı...beren saat perukları..beren saat bebekleri....beren saat d.nları .....beren saat saatleri....ne bu leyn..beren saat ürünleri pazarlama a.ş.ye başladık forumcak...her gün beren saat birşeyini görmekten pusulamızı sapıttık ha...hangi berene yorum yaptım diye soruyom kendi kendime bazen.....(e)

rintikam izle pusula düzelsin :)

Türkiye'de Beren SAAT diye bir gerçek var.. Çok mutluyum böyle bir insan var diye :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking