Beren Saat Dövüş Sahnesi | Sezon Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abartılmadı mı tüm Doğan gurubuna ait gazetelerde bölüm yayınlanmadan önce ve sonra bir çok haber yapıldı daha ne yapılsın

Ona abartı denemez aslında. Doğan grubu hep yapıyor bunu zaten.

Çok reklamı yapıldı bu dövüş sahnelerinin ama 'Hürrem Sultan' dizisindeki Mahidevran-Hürrem sahnesindeki kavgadan biraz daha hallice olmuş :X

Ben zaten hep dediğimi dedim yine.

Türkiyedeki en iyisi bana göre.

Ama yabancılara göre çok güzel değil. Sadece güzel.

Herkesin kendi fikri var. Vadicilerin gelip buraya güzel olmuş yazmasını beklemiyordum zaten.

zuhahah konudaki bazı yorumlara çok güldüm:F

ezelde kenan-kıvanç ikilisinin battalgazi filmlerinde gibi dövüşmesine bayılanlar ,vadide 1.70 lik polatın iki ağaç arasından zıplayıp profesyonel sırp tetikçiyi tek hamlede öldürmesine bayılanlar bu sahneye laf edemez :) tartışılacak konu değildir.

Şimdi izledim sahneyi ve çok başarılı olmuş. Pardon da bi aktirist türk oyuncusunun elinden gelenin en iyisi! Daha 10 yıldır bu tür diZiler de olanlar üstelik kadın olmamalarına rağmen hiçbir kavga , çatışma sahnesi inandırıcı olmuyor.. :kiki:

- - - Ekleme - - -

zuhahah konudaki bazı yorumlara çok güldüm:F

ezelde kenan-kıvanç ikilisinin battalgazi filmlerinde gibi dövüşmesine bayılanlar ,vadide 1.70 lik polatın iki ağaç arasından zıplayıp profesyonel sırp tetikçiyi tek hamlede öldürmesine bayılanlar bu sahneye laf edemez :) tartışılacak konu değildir.
:kiki: :kiki: koptum, tak takla füzelerimi devirmek kalite ? :kiki:

O kıyafet yerine deri bir kıyafet daha iyi giderdi.Batman yükseliyordaki Anne Hathaway'ın giydiği tarzda bir kıyafet.:)

O değilde bu bölüm Yağmur'a bayağı üzüldüm :( Derin' de bayağı sövdüm ama :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy