Aslında Sezon Finaline kadar olan dövüş sahneleri çok iyiydi. Bu onlara göre oldukça sönük kaldı.
Revengedeki dövüş sahnesi çok daha iyiydi. Bir de bunu izle:
revan sen kendini kandırırsın ancak resmen fiyasko bi sahne bi de kalite diye konu açmış bu kadar yapmacık kötü nasıl yapmışlar tebrik etmek lazım kalite dersini verememişiz demek ki![]()
Efektler orijinalinde de varmış. Orijinalini izledikten sonra tekrar izledim o kadar da kötü gelmedi.![]()
1.00 a dikkat adam elinde çeviriyo çıkan sese bak ahaha![]()
Çok şükür iPhone`u ters tutmamışlar daha ve ya Beren Sezon Finalinde arabaya önden binip bagajdan çıkmadı. Ağabey direk bagaja bindirdi.![]()
Sahnenin kötü oldugunu kabul ediyo diger dizilerin hatalariyla üstünü kapatmaya calisiyo![]()
Sahne çok iyiydi. Türkiyedeki dizilere göre olağanüstüydü. Emek verenlerin ellerine sağlık.
Revenge kadar güzel olmamıştı bunu zaten dün de söyledim. Biz hiç olmazsa kötüyü eleştiriyoruz, onun hakkında konuşuyoruz. Diğer dizilerde yaptıkları gibi kötü çekilmiş sahnenin ve ya hatanın üstünü ört bastır edip "müthişti, daha iyisi olamazdı, oha çok güzel" demiyoruz.
Diğer dizilerde "Yürüyüş sahnesi" konusu açılırken bizde "dövüş sahnesi" açılıyor. İşte aradaki kalite farkı bu.
Ok. Madem beğenmediniz kötü diyip geçin neden sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz?
Sahneyi o kadar beğendiniz ki replay`a basa basa tekrar izleyip konudan çıkamıyorsunuz galiba.![]()
Hayır bu o demek değil. Polatın yürüyüş sahnelerini sizin olağanüstü abarttığınızın göstergesi.Bu demek oluyor ki bizim yürüyüs sahnelerimiz sizin dövüs sahnelerinizden ( gerci Buna dövüs denmez Ama ) daha iyi
aynen izledikçe gülüyorum süper bi sahne olmuş hiçbir dizide bu kadar gülemiyoruzadam baltayı ters çeviriyo çıkan ses hortum sesi
![]()
Bu demek oluyor ki bizim yürüyüs sahnelerimiz sizin dövüs sahnelerinizden ( gerci Buna dövüs denmez Ama ) daha iyi
- - - Ekleme - - -
Hahahaayni anda replay " a basip sahneyi tekrar tekrar izleyip mesaj yazdigimizi iddia ediyorsun ozaman biz baya yetenekliymisiz
![]()
Hayır bu o demek değil. Polatın yürüyüş sahnelerini sizin olağanüstü abarttığınızın göstergesi.