Beren Saat Dövüş Sahnesi | Sezon Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
revan sen kendini kandırırsın ancak resmen fiyasko bi sahne bi de kalite diye konu açmış bu kadar yapmacık kötü nasıl yapmışlar tebrik etmek lazım kalite dersini verememişiz demek ki :(

Aslında Sezon Finaline kadar olan dövüş sahneleri çok iyiydi. Bu onlara göre oldukça sönük kaldı.

Revengedeki dövüş sahnesi çok daha iyiydi. Bir de bunu izle:

Efektler orijinalinde de varmış. Orijinalini izledikten sonra tekrar izledim o kadar da kötü gelmedi. :D

Son düzenleme:
1.00 a dikkat adam elinde çeviriyo çıkan sese bak ahaha :kiki:

revan sen kendini kandırırsın ancak resmen fiyasko bi sahne bi de kalite diye konu açmış bu kadar yapmacık kötü nasıl yapmışlar tebrik etmek lazım kalite dersini verememişiz demek ki :(

Ok.

Efektler orijinalinde de varmış. Orijinalini izledikten sonra tekrar izledim o kadar da kötü gelmedi. :D

Evet ya. :D Etkide kaldın herhalde. Vadiciler pek beğenmemiş. Baktığımız zaman Türkiyedeki dövüş sahnelerine göre çok iyi bana göre en iyisi. Sadece yabancıya baktığımız zaman "keşke onlar gibi yapsalardı dedirtiyor". Burada biraz daha sade olmuş. :)

orjinalindekli kadının oyuınculuğuna bak bi de bizim berenin oyunculuğuna bak arada uçurum var yemin ediyorum :D

Çok şükür iPhone`u ters tutmamışlar daha ve ya Beren Sezon Finalinde arabaya önden binip bagajdan çıkmadı. Ağabey direk bagaja bindirdi. :X

oha bu sahneye en iyi diyo Allah ım neydi benim günahım :kiki: battal gazinin duvarla yumruklaşması bile daha gerçekçi :kiki:

Bu çok daha iyi :) Bu arada adam Himym'daki Barney'inin yaşlı hali gibi :F

Moderatörün son düzenlenenleri:
Allah tan bizde cep telefonu çalınca ev telefonuna bakılmıyo bu da var tabi :kiki:

- - - Ekleme - - -

Sahnenin kötü oldugunu kabul ediyo diger dizilerin hatalariyla üstünü kapatmaya calisiyo :F

suçluluk psikolojisi aga başkasını kötüleyip kendi hatalarını örtmek :kiki:

Sahne çok iyiydi. Türkiyedeki dizilere göre olağanüstüydü. Emek verenlerin ellerine sağlık.

Revenge kadar güzel olmamıştı bunu zaten dün de söyledim. Biz hiç olmazsa kötüyü eleştiriyoruz, onun hakkında konuşuyoruz. Diğer dizilerde yaptıkları gibi kötü çekilmiş sahnenin ve ya hatanın üstünü ört bastır edip "müthişti, daha iyisi olamazdı, oha çok güzel" demiyoruz.

Diğer dizilerde "Yürüyüş sahnesi" konusu açılırken bizde "dövüş sahnesi" açılıyor. İşte aradaki kalite farkı bu.

tmm tmm olağanüstü dünyada ki en iyi dövüş sahnesi eşi benzeri yok off sahneye bak be :kiki:
arkadaşın sanırım tek izlediği dizi intikam :kiki:

- - - Ekleme - - -

düşün işte bizim yürüyüş sahnelerimiz bile olay yaratırken senin en kaliteli dövüş sahnesi dediğin sahne battal gazinin duvarla yumruklaşmasıyla kapışıyo fark var iyiyle kötü arasında duran :D

Ok. Madem beğenmediniz kötü diyip geçin neden sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz?

Sahneyi o kadar beğendiniz ki replay`a basa basa tekrar izleyip konudan çıkamıyorsunuz galiba. :X

aynen izledikçe gülüyorum süper bi sahne olmuş hiçbir dizide bu kadar gülemiyoruz :kiki: adam baltayı ters çeviriyo çıkan ses hortum sesi :kiki:

Sahne çok iyiydi. Türkiyedeki dizilere göre olağanüstüydü. Emek verenlerin ellerine sağlık.

Revenge kadar güzel olmamıştı bunu zaten dün de söyledim. Biz hiç olmazsa kötüyü eleştiriyoruz, onun hakkında konuşuyoruz. Diğer dizilerde yaptıkları gibi kötü çekilmiş sahnenin ve ya hatanın üstünü ört bastır edip "müthişti, daha iyisi olamazdı, oha çok güzel" demiyoruz.

Diğer dizilerde "Yürüyüş sahnesi" konusu açılırken bizde "dövüş sahnesi" açılıyor. İşte aradaki kalite farkı bu.

Bu demek oluyor ki bizim yürüyüs sahnelerimiz sizin dövüs sahnelerinizden ( gerci Buna dövüs denmez Ama ) daha iyi

- - - Ekleme - - -

Ok. Madem beğenmediniz kötü diyip geçin neden sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz?

Sahneyi o kadar beğendiniz ki replay`a basa basa tekrar izleyip konudan çıkamıyorsunuz galiba. :X

Hahaha :F ayni anda replay " a basip sahneyi tekrar tekrar izleyip mesaj yazdigimizi iddia ediyorsun ozaman biz baya yetenekliymisiz :F

Bu demek oluyor ki bizim yürüyüs sahnelerimiz sizin dövüs sahnelerinizden ( gerci Buna dövüs denmez Ama ) daha iyi

- - - Ekleme - - -

Hahaha :F ayni anda replay " a basip sahneyi tekrar tekrar izleyip mesaj yazdigimizi iddia ediyorsun ozaman biz baya yetenekliymisiz :F

İki ayrı sekmede açmayı bilmiyomusunuz? Herşeyi ben mi söyleleyim. :(