Beren Saat - Aslı Enver / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Aslıdir umarım

3 Serenay'dır. Bunda bilmeyecek ne var

Bence oylarinı ver kurtul

Reactions: MasacRE
Ben 1 Aslı deyip dururken niye buraya umarım dedin, öbür tarafa kesin konuştun?
Ben sanki tek derdinin Aslı'nin finale kalması olduğunu sandım.
Sizin tayfa Serenaycı. Sendede Serenay severlik var diyecemde gerçi Burçin'e oy vermiştin
Hazalsever olarak canlanmıyorsun gözümde

Reactions: MasacRE
şimdi yine ifşa zamani
2017
Hadi ben Beren şampiyon oldu diye Aslı'ya şans verme açısından oyumu değistirdim, peki @MEnes burada bile Aslı'ya oy verirken ne olduda son gruplarda hiç Aslı'ya oy vermemeye başladı? 😱 @MasacRE

Reactions: MEnes and MasacRE
Ben sanki tek derdinin Aslı'nin finale kalması olduğunu sandım.
Sizin tayfa Serenaycı. Sendede Serenay severlik var diyecemde gerçi Burçin'e oy vermiştin
Hazalsever olarak canlanmıyorsun gözümde
Yok ya gittiği yere kadar Aslı, Beren sonra geliyor
Evet Serenay'ı tercih edeceğim. Hadi vereyim oylarımı o zaman, foto ile belirtelim bari

Reactions: Dosi
Reactions: Dosi and MEnes
Sadece @MEnes de değil, geçen tur olanları gördük işte, bu son iki senede Aslı ne yaptı da millet soğudu bu kadar arkadaş

Aslı Enver güzel kız hoş kız amma velakin Demet Evgar'ı elemesi beni kötü etkiledi...
Burada o yüzden kendisine vermedim.
Beren Saat de güzel kız yani Hatırla Sevgili'den beri bilirim kendisini. Burada ikili arasında yakındım, en büyük etken Aslı'nın Demet'i elemesi oldu.

Reactions: Dosi and MasacRE
İntikam uğruna Aslı'yı harcamak sana yakışmadı yoldaşım

Reactions: MEnes and Dosi
Beren Saat’in Burcu Biricik’i elemiş olması büyük bir skandaldır. Bakın Burçin’i çok beğeniyor olmama rağmen Serenay’a elenebilir ama Burcu, Beren’e nasıl elenir arkadaşlar. Forum yine hak edeni değil, sevdiği isimleri üst turlara çıkardı...

Reactions: MEnes and Dosi
İkimiz aynı isimlere oy vermişiz iki grupta da Şerlok beyciğim. Yoldaşımız @MEnes ise yine bizim tersimize hareket etmiş
@Dosi

İkimiz aynı isimlere oy vermişiz iki grupta da Şerlok beyciğim. Yoldaşımız @MEnes ise yine bizim tersimize hareket etmiş
@Dosi

Yoldaşımız, adaşım @MEnes yine intikam hırsına yenik düşüp ilginç hamlelerde bulunmuş.
Aslı Enver dururken Beren’e oy vermiş falan. Ben bu adamı anlayamıyorum.

@Doğu yarışmaya çok fransız kaldın. Oyla bu turda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...