Beren Saat İle Tuba BüyükÜstün" nün İnanılmaz Benzerlikleri !

Beren'i savunanlar Kanal D'ciler, Tuba'yı savunanlar Star'cılar(Dream dışında). Hepsi taraflı.

Yahu biraz sakin olun dizileri bir başlasın. Aynı gün bile yayınlanmayacaklar. Kim kimi eziyor yahu!

Beren'i savunanlar Kanal D'ciler, Tuba'yı savunanlar Star'cılar(Dream dışında). Hepsi taraflı.

Yahu biraz sakin olun dizileri bir başlasın. Aynı gün bile yayınlanmayacaklar. Kim kimi eziyor yahu!
kanal d de sadece yalan dünya yı izlerim kanal d ci oldum arkadaş vy be :d haydi dans pistine:d

dream inanmıyacak ama ben bereni dream gibi sahici bulmuyorum samimi bulmuyor :))))) . tubanın oyunculugu daha kötü olsada daha masum(ilk zamanlar) ama primacanın deği gibi tuba kendine duvar örmüş samimi gözükemiyor ama berende fazla yapmacık ben sıcagım iiçten kızım diye etrafa gülücük fırlatıyor bu yüzde tuba eb azından rol yapmadıgı için tuba diyorum

dream inanmıyacak ama ben bereni dream gibi sahici bulmuyorum samimi bulmuyor :))))) . tubanın oyunculugu daha kötü olsada daha masum(ilk zamanlar) ama primacanın deği gibi tuba kendine duvar örmüş samimi gözükemiyor ama berende fazla yapmacık ben sıcagım iiçten kızım diye etrafa gülücük fırlatıyor bu yüzde tuba eb azından rol yapmadıgı için tuba diyorum

beyazsoy da tuba sevıo super :d

Yasak aşk,yalan,entrika bol bol öpüşme ve sevişme sahneleri daha ne olsun
Tuba'da 2 aşk arasında gidip geldi.Gönülçelen'de.yalansa yalan de.O da ona mı gitsem bunama mı gelsem gitsem etsem modunda ortalıkta dolanıyordu.Tuba öpüşmedi sevişmedi diye mi şuan onu konuşmuyoruz?

Tuba bugüne kadar hep aşık gururlu naif karakterleri oynadığı için bazı kesimler için iyi oyuncu değil deniyor çünkü artık oyunculuk kıstasları değişti ne kadar iddalı fettan bir karakteri oynarsan o kadar iyi oyuncusun Tuba sırf bu yüzden bu ön yargıyı kırmak için 20 Dakika'yı kabul etti inş. bu dizi ile hep aynı rollerin oyuncusu deyimini kırar.
Tuba dışardan soğuk ve mesafeli duruyor ama onunla tanışan sete giden herkes tam tersi olduğunu söylüyor.Beren'in gülmesi bile bana çok yapmacık geliyor nedense

Tabiki Beren'inde katkısı oldu ama benim anlatmak istediğim.Aşk-ı Memnu ve özellikle Bihter karakteri başlı başına iddalı bir roldü o rolde kim olsa biz şuan o ismi konuşacaktık.Çünkü dizi tam bizim türk milletine göreydi entrika yasak aşk yalanlar birde yakınlaşma sahneleri bol olunca Beren ve Aşk-ı Memnu bu kadar yükseldi

berenin katkısı var derken bunu kasttetim beren olmazsa dandik bir oyuncu olsa o aldatma hikayesi insları belki etkilemiyecek ilk sezon dizi yayından kalkacaktı. bunu bilemeyiz bildiğimiz beren rolünü hakıyla verdi belki onun için bu rol biçilmiş kaftandı çünkü bu rol dışında çok iyi oynadıgı dizi yok

Tuba'da 2 aşk arasında gidip geldi.Gönülçelen'de.yalansa yalan de.O da ona mı gitsem bunama mı gelsem gitsem etsem modunda ortalıkta dolanıyordu.Tuba öpüşmedi sevişmedi diye mi şuan onu konuşmuyoruz?

Aşk üçgenleri her dizide olur.Ama aşkı memnuda amca-yeğen arasına giren bir kadındı aynı evin içinde yaşanan bir yasak aşk vardı bununla gönülçelendeki durumu karıştırmamak lazım ayrıca evet gönülçelende böyle bir durum yaşandı ama Hasret hiçbir zaman iki erkeğinde yatağına girmedi

aşk ı memnuya berenin katksı yok diyen çarpılır açık ve net :D unutulmaz da iki kardeş aynı adama aşık lale devrindeki oalylar aşk ı memnuya bn çeker demek ki başrolü iyi i aşk ı memnun un onlardan kat ve kat tuttu

aşk ı memnuya berenin katksı yok diyen çarpılır açık ve net :D unutulmaz da iki kardeş aynı adama aşık lale devrindeki oalylar aşk ı memnuya bn çeker demek ki başrolü iyi i aşk ı memnun un onlardan kat ve kat tuttu

Lale Devri başladığı zamanlarda çakma aşkı memnu damgası yemişdi yani tekrara düşen bir işdi ayrıca prodiksiyon ve kanal etkenlerinide unutmayalım Ay Yapım ve Kanal D diziye büyük bir özen göstermişleri

Tuba bugüne kadar hep aşık gururlu naif karakterleri oynadığı için bazı kesimler için iyi oyuncu değil deniyor çünkü artık oyunculuk kıstasları değişti ne kadar iddalı fettan bir karakteri oynarsan o kadar iyi oyuncusun Tuba sırf bu yüzden bu ön yargıyı kırmak için 20 Dakika'yı kabul etti inş. bu dizi ile hep aynı rollerin oyuncusu deyimini kırar.
Tuba dışardan soğuk ve mesafeli duruyor ama onunla tanışan sete giden herkes tam tersi olduğunu söylüyor.Beren'in gülmesi bile bana çok yapmacık geliyor nedense

tuba soguk duruyor sebebi kişiliği.. extaradan halka oynayıp sıcak sami biri gibi gözükmüyor. yalnız sete gidenlere hemen samimi davranamaz kişiliği buna müsait değildir belli bir süre geçtikten sonra daha sıcak davranıyordur. genelde soguk gibi algılanan kişiler çekingen tiplerdir..

tubanın oyunculugunu gönülçelende de gördük ama olmadı. ikinci sezon yine bildik tuba geldi :)))))) bakalım 20 dakika ne olacak belkim onurdan oyunculuk dersi alırda bizi utandırır :)))))