Beren Saat İle Tuba BüyükÜstün" nün İnanılmaz Benzerlikleri !

benim soruma neden cevap vermiyon :)))) cevap versene mahani. madem 20 dakikayı kurtlar ekibi çekiyor bu dizi kurtlarla karşılaşsa kim kimi ezer

vadi açık ara birinci olur tabi vadi ekibi bu dizi garanti cumaya hazırlıyor cuma günü koçanın sonu yakın :d

başka farklarda var beren 40 bin alıyor tuba 35 bin alıyor :))))). berenin dizileri reyting rekoru kırdı tuba 12-13 reytinfi aşamadı

Elcağizlarina sağlık hacı. iyi karşilaştirma olmuş.Görselde olaydı daha ehil bi yazı olurdu:X

yorumları okumadan geçtim :D beren yarışmayla kendini kanıtlamış bir isim :D tuba güzelliğiyle :D ikiis de iyi oyuncu ama oynadıkları işlerin getirdiğiseslere bakarak beren açık ara önde

Tuğbanın oyunculuğu çok soğuk geliyo bana ama anlamadığım illa bunlardan birimi tercih edilmek zorunda ikisinide beğenip izleyemezmiyiz illa biri diğerini ezcekmi beyniniz sadece reytinglerle işliyo

Tuğbanın oyunculuğu çok soğuk geliyo bana ama anlamadığım illa bunlardan birimi tercih edilmek zorunda ikisinide beğenip izleyemezmiyiz illa biri diğerini ezcekmi beyniniz sadece reytinglerle işliyo

yürü be 😀d bence berenci ama destereyi berenden kıskanığındna gerçeği söyleyemiyon :d

tuğbanın oyunculuğunu soğuk bulduğumu söylediğime göre bereni daha çok beğeniyorum demekki ama ikisininde dizileri güzel oluyo birbirlerini ezmelerine gerek yok ikisinide izleyelim :D

erkek beyni böyle çalışırı primacan :)))) erkekler sonuç odaklıdır dizinin içeriği yada sevdiği oyuncunun nasıl duygu verdiği önemli değildir sonuç nedir kim kimi ezmiştir :)))) bak miili takımının hazırlık maçına kimse gitmiyor niye çünkü sonucun önemi yok . tek burda değil her yerde bu böyledir :)))))))