benim soruma neden cevap vermiyon ))) cevap versene mahani. madem 20 dakikayı kurtlar ekibi çekiyor bu dizi kurtlarla karşılaşsa kim kimi ezer
vadi açık ara birinci olur tabi vadi ekibi bu dizi garanti cumaya hazırlıyor cuma günü koçanın sonu yakın
benim soruma neden cevap vermiyon ))) cevap versene mahani. madem 20 dakikayı kurtlar ekibi çekiyor bu dizi kurtlarla karşılaşsa kim kimi ezer
vadi açık ara birinci olur tabi vadi ekibi bu dizi garanti cumaya hazırlıyor cuma günü koçanın sonu yakın
Şok Şok ŞOk mahani starcılıgı bıraktı ))))))))
tuba bereni ezer .!!
başka farklarda var beren 40 bin alıyor tuba 35 bin alıyor )))). berenin dizileri reyting rekoru kırdı tuba 12-13 reytinfi aşamadı
Hıhı Görecz Beren Tubayı Gebertecek
Elcağizlarina sağlık hacı. iyi karşilaştirma olmuş.Görselde olaydı daha ehil bi yazı olurdu
Tuğbanın oyunculuğu çok soğuk geliyo bana ama anlamadığım illa bunlardan birimi tercih edilmek zorunda ikisinide beğenip izleyemezmiyiz illa biri diğerini ezcekmi beyniniz sadece reytinglerle işliyo
Eyvallah cabana sağlık hacım mod filan olsaydım editlerdim ya görselleri idare edicez artık.Bazen insan şükretmeyi bilmelisen iste yeter ki .. ekledim işte ama seni tatmin edermi bilemem )))
Tuğbanın oyunculuğu çok soğuk geliyo bana ama anlamadığım illa bunlardan birimi tercih edilmek zorunda ikisinide beğenip izleyemezmiyiz illa biri diğerini ezcekmi beyniniz sadece reytinglerle işliyo
tuğbanın oyunculuğunu soğuk bulduğumu söylediğime göre bereni daha çok beğeniyorum demekki ama ikisininde dizileri güzel oluyo birbirlerini ezmelerine gerek yok ikisinide izleyelim
Eyvallah cabana sağlık hacım mod filan olsaydım editlerdim ya görselleri idare edicez artık.Bazen insan şükretmeyi bilmeli