Tuba çok güzel ve çok başarılı bir oyuncu tek şansızlığı bugüne kadar hep gönül borcu olduğu Tomris Giritlioğlu işlerinde yer almasaydı.Tomris Giritlioğlu düşük bütçelerle çalışır ve projelerinin reklamını çok fazla yapmaz buna rağmen Tuba her projesi ile sevilmiş ve takip edilmişdir.Ve günümüzün en büyük bayan oyuncu starlarından birisi olmuşdur
Beren Saat'de güzel kadın ama onda beni iten bir durum var bana çok kendini beğenmiş gibi geliyor birde çok hırslı
not Tuba Büyüküstün'e Pembe Maske mucizesi diyenler Tuba üniversite yıllarında modellik yaptı o görüntülerde o yıllardan pembe maskenin tanıtımını yapmış sadece hepsi bu
Makyajsız görüntüsüde budur
![]()
![]()
![]()
![]()
tuba iyi oyuncu güzel oyuncu yani türkiyede bayanlar arasında bir yarışma olsa tuba devamlı ikinciliği açık ara kazanır ..
ama sorun şu ki beren varken tuba birinciliğide açık ara kaçırır ..
Sana açık çek yazıyorum +1 istediğin kadar 0'ı bas gitssintuba iyi oyuncu güzel oyuncu yani türkiyede bayanlar arasında bir yarışma olsa tuba devamlı ikinciliği açık ara kazanır ..
ama sorun şu ki beren varken tuba birinciliğide açık ara kaçırır ..
Gönülçelen'i bende hiç beğenmedim hatta yarıda bırakmışdım ama dediğim gibi Tuba çok duygusal birisi Tomris Giritlioğlu'nu kıramadığı için Gönülçelen'e evet dedi.Yoksa Asi'den sonra ara verecekti.Neyse Tuba içinde bir tecrübe oldu.Gönülçelen senaryo ve oyuncu kadrosu yönünden çok zayıfdı buna rağmen Tuba sayesinde 2 sene devam etti planlanan tarihde bitirildi
Necati Şaşmaz 1.73 boyunda.berenin neyi güzel neyi iyi oyuncu hep aynı roller tecavüztip desen yok boy desen yok tuba çok daha güzel boyu var
![]()
Asi çok güzeldi![]()
Evet asi süperdi.Ihlamurlar Altında'da güzel ve kaliteli bir işdi ama Asi'nin başka bir büyüsü vardı![]()
Tuba ve Beren'in yer aldığı anketlerde ikinciliğe abone olmuşdu Beren ne çabuk unuttun
Tuba ve Beren'in yer aldığı anketlerde ikinciliğe abone olmuşdu Beren ne çabuk unuttun