Beren ile Tuba'yı Karşılaştırınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyunculuk olark beren güzellikte tuba

Pembe maske mucizesi Tuğba Büyüküstün :X

pembe_maske_ile_guzellesin.jpg

- - - Ekleme - - -

Pembe maske mucizesi Tuğba Büyüküstün :X

pembe_maske_ile_guzellesin.jpg

Cilt bakımı yaptırması da mı suç? kadin kendine bkıyor işte,cilt bkımı ile makyaj farklı şeylerdir.

Cilt bakımı yaptırması da mı suç? kadin kendine bkıyor işte,cilt bkımı ile makyaj farklı şeylerdir.

Peki set arkasında gerçekleştirilen makyajın nasıl yapıldıgını biliyormusun? Onlar suratlarina bi ton bişiler sürüyor.Beren'in fotosu o fotograflardan "saf güzellik" değil yani.Makyaj yapılmaya başlanmiş bile.Madem makyajsiz hallerini tartişiyoruz.Bende Tuğba'nin saf olmayan hatta destekli(bakımlı) makyajsız güzelliğini koydum...

kiyas kabul olmaz ikisi de kötü :)))) artık ikisi de yaslandi ve cırkınlestı :))) eski resimlerine bakmayın .. ne berenın hatırla sevgilide ki guzelıgı kaldı(aşkı memnu da da idare ederdi) ne de tubanın cemberımde gül oya ve ıhlamurlar altındaki guzelıgi kaldı. devir artık yenilerin devri. oyunculuk berenın aşkı memnuda ıyydı diğerlerinde tuba gibi sıradan

Takasin berene bu yorumlari guzelligini begenmeme penceresinden degilde, kizin reyting guzelligine laf atmasi geldi bana :d :d

kiyasi bile cok ayip bu konunun berenin beyaz sac teli bile edemez tugba.. :)

Peki set arkasında gerçekleştirilen makyajın nasıl yapıldıgını biliyormusun? Onlar suratlarina bi ton bişiler sürüyor.Beren'in fotosu o fotograflardan "saf güzellik" değil yani.Makyaj yapılmaya başlanmiş bile.Madem makyajsiz hallerini tartişiyoruz.Bende Tuğba'nin saf olmayan hatta destekli(bakımlı) makyajsız güzelliğini koydum...

Biliyorum tabi,tubada set arkasnda bu pembe maskeyi yapmıyordur heralde,oda herkes gbi makyaj yapıyor,berenede lafm yok,ama biz berenin makyajsz halini gösteriyoruz,sen gdip tubanın maskesini gösteriyosun,

Biliyorum tabi,tubada set arkasnda bu pembe maskeyi yapmıyordur heralde,oda herkes gbi makyaj yapıyor,berenede lafm yok,ama biz berenin makyajsz halini gösteriyoruz,sen gdip tubanın maskesini gösteriyosun,

aynen bncde :)

- - - Ekleme - - -

aynen bncde :)

beren daha güzel :biggrin:

- - - Ekleme - - -

hem tuba çok soğuk duruyor hep ekranda :D

- - - Ekleme - - -

hem tuba çok soğuk duruyor hep ekranda :D

Son düzenleme: