Beren ile Tuba'yı Karşılaştırınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyunculuk olarak zaten kesin beren

Cilt bakımı yaptırması da mı suç? kadin kendine bkıyor işte,cilt bkımı ile makyaj farklı şeylerdir.

Peki set arkasında gerçekleştirilen makyajın nasıl yapıldıgını biliyormusun? Onlar suratlarina bi ton bişiler sürüyor.Beren'in fotosu o fotograflardan "saf güzellik" değil yani.Makyaj yapılmaya başlanmiş bile.Madem makyajsiz hallerini tartişiyoruz.Bende Tuğba'nin saf olmayan hatta destekli(bakımlı) makyajsız güzelliğini koydum...

Beren yarışmayla oyunculuğunu kanıtladı ağabeyi senarist diye oyuncu olmadı

kiyas kabul olmaz ikisi de kötü
))) artık ikisi de yaslandi ve cırkınlestı
)) eski resimlerine bakmayın .. ne berenın hatırla sevgilide ki guzelıgı kaldı(aşkı memnu da da idare ederdi) ne de tubanın cemberımde gül oya ve ıhlamurlar altındaki guzelıgi kaldı. devir artık yenilerin devri. oyunculuk berenın aşkı memnuda ıyydı diğerlerinde tuba gibi sıradan

Takasin berene bu yorumlari guzelligini begenmeme penceresinden degilde, kizin reyting guzelligine laf atmasi geldi bana

kiyasi bile cok ayip bu konunun berenin beyaz sac teli bile edemez tugba..

Beren daha iyi

Son düzenleme:
Hertürlü Berennnn 😉

bende karar verdim artık
bencede beren

Biliyorum tabi,tubada set arkasnda bu pembe maskeyi yapmıyordur heralde,oda herkes gbi makyaj yapıyor,berenede lafm yok,ama biz berenin makyajsz halini gösteriyoruz,sen gdip tubanın maskesini gösteriyosun,

Biliyorum tabi,tubada set arkasnda bu pembe maskeyi yapmıyordur heralde,oda herkes gbi makyaj yapıyor,berenede lafm yok,ama biz berenin makyajsz halini gösteriyoruz,sen gdip tubanın maskesini gösteriyosun,

aynen bncde

- - - Ekleme - - -

aynen bncde

beren daha güzel :biggrin:

- - - Ekleme - - -

hem tuba çok soğuk duruyor hep ekranda

- - - Ekleme - - -

hem tuba çok soğuk duruyor hep ekranda

Son düzenleme: