Benzemez Kimse Sana devam ediyor ama başka kanalda!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634829445294244223.jpg

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar, Benzemez Kimse Sana yarışmasının Star TV'den ayrılarak Show TV'ye geçtiğini yazdı:

'Benzemez Kimse Sana' cumartesi akşamı final bölümüyle ekrana geldi. Star'daki yayın hayatı sona eren programın birincisi Ümit Erdim olsa da gönüllerin birincisi Uğur Arslan olarak kayda geçti... Peki Uğur sonuca bozuldu mu sizce? Bana göre hayır. Çünkü program isminde ufak bir değişiklik yaparak yeni sezonda Show TV ekranında yayınlanmaya başlıyor ve sunucusu, her hafta değişik bir ünlünün taklidini yapacak olan Uğur Arslan olacak... Kısacası Uğur 13 hafta boyunca gösterdiği performansın ödülünü aldı. Yeni bölümlerle birlikte içinde kalan diğer yetenekleri sergilemesi için muhteşem bir fırsat da yakalamış oldu. Hayırlısı olsun!

Fakat şunu söyleyeyim bu program rakipleri güçsüzse zirveye oynadı hep ilk başlarda Adını Feriha Koydum ve Yalan Dünya varken çokta iyi gitmemişti

Star TV'den, Show TV'ye, pek şaşırtıcı değil. Bu başlığı ilk gördüğümde, Show TV'ye geçeceğine düşünmüştüm ve öyle oldu. Show TV'den iyi bir hamle geldi ama, Star TV'ye kaptırdıkları çok fazla ve çok iyi yapımlardı.

Yarışma tamamen mi geçiyor yoksa Show TV iç yapımlar Acuna yaptıkları gibi kopyasını mı yapıyorlar acaba ?

- - - Ekleme - - -

Dediğim gibi olabilir çünkü startv.com'da programlar bölümünde hala Benzemez Kimse Sana var

Bence Star kaptırmamalıydı gelecek yaz da Star'ı sırtlardı. Kış sezonunda işi bu kadar kolay olmaz ve fazla ara verilmeden başlarsa izleyiciyi sıkabilir. :)

Yarışma tamamen mi geçiyor yoksa Show TV iç yapımlar Acuna yaptıkları gibi kopyasını mı yapıyorlar acaba ?

- - - Ekleme - - -

Dediğim gibi olabilir çünkü startv.com'da programlar bölümünde hala Benzemez Kimse Sana var

Daha yeni bitti olması normal. Tamamen geçiyordur. :)

Yanlış adım. :) Programın reytingleri kış sezonunda kötüydü. Yaza girip diziler bitince yükselmişti. :) Hele ki Seyfi Dursunoğlu yoksa reyting beklemesin ucuzcu Show Tv. :D

Program Final yapmadıki Sezon Finali yaptı.Seyfi bu programın 2. ve belki 3. çekileceği söylemişti.
Bence yalan haber ve doğruysa program geçmiyordur.Show çakma birşey yapıyordur yine.

Reklam arasında bakilasi bi program çokta ümit bağlanmasin.

Son düzenleme:
haberde netlik yok .. sanki öylesine yazılmış show da olacağı garantimi??

Program Final yapmadıki Sezon Finali yaptı.Seyfi bu programın 2. ve belki 3. çekileceği söylemişti.
Bence yalan haber ve doğruysa program geçmiyordur.Show çakma birşey yapıyordur yine.

Sezon finali yapınca illa aynı kanalda devam edecek diye bir şey yok, kanal değiştirebilir program...

Star Acun'u almışken tekrar başlatmaz bu programı, Show Tv transferi doğru bence...