Bennu Gerede'dan Şok Survivor İddası | Adada Aşk Yaşayanlar Var

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

Bu sezon Survivor'da yarışmacı olarak katılan Bennu Gerede'den şok bir açıklama yaptı.

Adadan 9. haftada elenen Bennu Posta Gazetesine açıklamalarda bulundu bir açıklaması bomba niteliğinde.

İşte Survivor Bennu'nun olay yaratacak çarpıcı açıklaması.

Survivor'da aşk yaşanların olduğunu ve bunun yarışmadan sonra belli olacağını
söyledi.

Bennu Gerede,

"Seks hayattaki en önemli şey. Benim için de öyle. Herkes sevişsin! Böylece ortada sorun kalmaz"
dedi.

Bakalım Bennu'nun açıklamaları ne kadar doğru Survivor bittikten sonra belli olacak.

KAYNAK : MEDYARADAR , POSTA

DÜZENLEME : mrt-06​

Son düzenleme:
Irmak ve Ümit Karan arasında bir şeyler olduğuna inanıyorum ben nedense. Adada oldukça samimiydiler.

Kadın aşktan değil seksten bahsetmiş. Seks de bir ihtiyaç sonunda. Ama adada sevişmeleri kötü bir davranış. Tabi bu olayın en büyük suçlusu Acun. Sen karşı cinsten insanları 3 ay birlikte yaşatırsan, olacağı bu.

Bence Cengiz'i boş bırakmamışlardır.

Cengiz ve Irmak neyse de ya olmaması gerekenlerin arasındaysa

Son düzenleme:

"Seks hayattaki en önemli şey. Benim için de öyle. Herkes sevişsin! Böylece ortada sorun kalmaz" sözünün adada aşk olduğu ile ilgisi nedir?

Düzenleme yaptım.

Kaynak : BENNU GEREDE'DEN SURVIVOR BOMBASI; ’’ADADA AŞK YAŞAYANLAR VAR’’ - Magazin - MedyaRadar

yorumsuzzz bu nedir yha hijyenik olmayan ortamda sex mi
ilgi cekici degil... Ama Acunda hata
bnce bi dahakine kızlar erkekler yapsin yani ... o zaman da böle seyler olmaz gibime geliyor

- - - Ekleme - - -
@007At

Bence Hilmicem ve Murat'ı kast ediyor.

Twitterda bile dalga geçiyorlar, Acun balayına yolladı diye.

yoruma bak ya bu insaları izliyoruz bi de

Bence Hilmicem ve Murat'ı kast ediyor.

Twitterda bile dalga geçiyorlar, Acun balayına yolladı diye.

Dogrulugu nedir gercekten bilmitorumda cidden Murat ve Hilmicem oyle olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez ama ben yakistiramadim. Ozellikle Murat'a...

yorumsuzzz bu nedir yha hijyenik olmayan ortamda sex mi
ilgi cekici degil... Ama Acunda hata
bnce bi dahakine kızlar erkekler yapsin yani ... o zaman da böle seyler olmaz gibime geliyor

- - - Ekleme - - -
@007At
Erkekler vs Kızlar olursa durum daha da vahim olmasın.