Ben şahsen Survivor'u oldum olası izlemem.yoruma bak ya bu insaları izliyoruz bi de
Ben şahsen Survivor'u oldum olası izlemem.yoruma bak ya bu insaları izliyoruz bi de
Şakadır zaten ben de şaka yaptım.
Dogrulugu nedir gercekten bilmitorumda cidden Murat ve Hilmicem oyle olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez ama ben yakistiramadim. Ozellikle Murat'a...
Irmak ve Ümit Karan arasında bir şeyler olduğuna inanıyorum ben nedense. Adada oldukça samimiydiler.![]()
Erkekler vs Kızlar olursa durum daha da vahim olmasın.![]()
erkek adam.yapaar
Ümit Karan evli çocukları var böyle bi şey olacağına ihtimal vermem.![]()
Ümit Karan evli çocukları var böyle bi şey olacağına ihtimal vermem.![]()
Umit disco ve bar gibi mekanlar isletmiyor mu? Bu gibi mekanlarda az cok neler dondugunu biliyoruz. Cocugu ve karisi var, ama kendisi karakterine bakarsak aldatmaya meyilli birisi. Yanlis hatirlamiyorsam GS'den de sike iddialari sebebiyle ayrilmisti bu. Adamin kaninda var yani Caglar.![]()
Gittin gördün mü Esra? :5:
Umit disco ve bar gibi mekanlar isletmiyor mu? Bu gibi mekanlarda az cok neler dondugunu biliyoruz. Cocugu ve karisi var, ama kendisi karakterine bakarsak aldatmaya meyilli birisi. Yanlis hatirlamiyorsam GS'den de sike iddialari sebebiyle ayrilmisti bu. Adamin kaninda var yani Caglar.![]()
Kimler acaba??
Direk yargılıyorsun bence ama eşine acayip bağlı ve seviyor diye biliyorum ama tabi belli olmaz biz ne desek boş ileride çıkar kokusu.![]()
Yargiliyorum cunku yarismada baya samimiydiler İrmak ile. Arkadastan ote gibiydiler. Hatta ben Bennu'nun bu aciklamayi Umit'i sevdiginden, ona asik oldugundan dolayi yaptigini dusunuyorum. Cunku Bennu'da Umit ile cok samimiydi. Ama Umit İrmak'a kaptirmisti gonlunu maalesef.![]()